Ξεκίνησε η κατασκευή του 18ου καταστήματος Lidl Κύπρου!

19.09.2019 | Λάρνακα
Image - New Store .

Στα μέσα του καλοκαιριού ξεκίνησε η κατασκευή του 18ου καταστήματος της Lidl Κύπρου στη Λεωφόρο Αγίας Φυλάξεως.

Η Lidl Κύπρου θέλοντας να βελτιστοποιήσει την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών δημιούργησε και 4ο στη σειρά κατάστημα στην πόλη της Λεμεσού έτσι ώστε να ικανοποιήσει μεγάλη μερίδα του κοινού.  Το 18ο κατάστημά μας βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα του 2020.

Για την κατασκευή του επιλέχθηκε μια περιοχή, η οποία χαρακτηρίζεται από πυκνό πολεοδομικό και εμπορικό χαρακτήρα δίνοντας, έτσι, τη δυνατότητα για περαιτέρω δυναμική και αξιοποιώντας παράλληλα το πλεονέκτημα της ευρωπαϊκής γνώσης και εμπειρίας. 

Με βάση τον νέο σχεδιασμό που στηρίζεται στο μοντέλο καταστήματος - πόλης (City concept), ο χώρος πώλησης θα τοποθετηθεί στον όροφο με πρόσβαση από κυλιόμενους διαδρόμους και ανελκυστήρα.  Μέσα από τη γυάλινη όψη του καταστήματος θα προσφέρεται στον πελάτη μια αίσθηση άνεσης και διάχυτου φωτισμού.

Επιπλέον, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύουν σε καλυμμένο χώρο στο ισόγειο, όπου θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον όροφο για τα ψώνια τους. Με το 18ο κατάστημα η Lidl Κύπρου συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προς τους πελάτες , προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία στα ψώνια τους.

Στη Lidl κάνουμε τα ψώνια μια ευχάριστη διαδικασία!

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ – ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Άλλα Media

Press kits (1)
  • Image - New Store .

    Ξεκίνησε η κατασκευή του 18ου καταστήματος Lidl Κύπρου!

    Λάρνακα, 19.09.2019 12:00:00

    Αρχεία (1) Εικόνες (10)
    download

Δείτε ακόμα