Η Lidl Κύπρου εύχεται χαρούμενες γιορτές στα παιδιά, στηρίζοντας την εκστρατεία «Υιοθετήστε μία οικογένεια τα Χριστούγεννα»!

14.12.2020 | Λάρνακα

Η Lidl Κύπρου για μία ακόμη χρονιά αγκάλιασε την εκστρατεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» με σκοπό την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών.

Συγκεκριμένα, η εταιρία προχώρησε σε δωρεά γιορτινών γλυκισμάτων, όπως μπισκότα, γκοφρέτες, κουλουράκια, σοκολάτες, γλειφιτζούρια, καραμέλες, αλλά και ξηρούς καρπούς, ώστε να μεταδώσει το μήνυμα των Χριστουγέννων και να χαρίσει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά. 

Η εκστρατεία, η οποία υλοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί μία σημαντική  συνέργεια προσφοράς πολιτών, φορέων και επιχειρήσεων, η οποία την περσινή χρονιά στήριξε περισσότερες από 850 οικογένειες, αναδεικνύοντας την αξία του εθελοντισμού.

Η Lidl Κύπρου στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο θα συνεχίζει να κάνει την αγάπη πράξη, αγκαλιάζοντας τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (223.08 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα