Μια αλυσίδα ψύξης που σέβεται το περιβάλλον

05.02.2019 12:00:00 | Λάρνακα

Φωτογραφία από ψυγεία καταστήματος Lidl.

Η Lidl Κύπρου δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Στο πλαίσιο της επέκτασης και του εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων της αλλά και της αλυσίδας ανατροφοδότησης των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, δημιουργεί νέους και πλήρως αναβαθμισμένους χώρους. 

Ως συνέχεια αυτής της ενέργειας εγκαταστήσαμε νέο σύστημα κλιματισμού και νέες μονάδες ψύξης φιλικές στο περιβάλλον µε προπάνιο R-290.

Φυλάσσοντας τα προϊόντα µας σε ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας στην κατάλληλη θερμοκρασία, διασφαλίζουμε την ποιότητά τους και διατηρούμε την αλυσίδα ψύξης σταθερή σε όλα τα στάδια. Μια επένδυση που θα ξεπεράσει τα 28.5 εκατ. € και θα µας δώσει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο την γκάμα µας προς όφελος των καταναλωτών.  

Έχοντας πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας μας να συμβάλλουμε ενεργά και στον τομέα του περιβάλλοντος σταδιακά θα εγκατασταθούν νέα, φιλικά στο περιβάλλον, ανοιχτά ψυγεία σε όλα τα καταστήματα Lidl, δημιουργώντας περισσότερα μέτρα ψυγείου για περισσότερα προϊόντα διασφαλίζοντας την καλύτερη συντήρηση στο χώρο πώλησης.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (7.95 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα