Η Lidl Κύπρου αρωγός του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και αυτά τα Χριστούγεννα

Αντλώντας έμπνευση από τις διαχρονικές εταιρικές της αξίες, η Lidl Κύπρου χαρίζει αγάπη και αυτές τις γιορτές στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

23.11.2020 | Λάρνακα

Συγκεκριμένα, από τις 30 Νοεμβρίου και τις 7 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά συσκευασίας επιλεγμένων ξύλινων παιχνιδιών, η Lidl Κύπρου προσφέρει 15€ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Με αυτή την ενέργεια, η Lidl Κύπρου στηρίζει για πρώτη χρονιά το Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», αναλαμβάνοντας παράλληλα τα έξοδα του Επισιτιστικού Προγράμματος του Κέντρου. 

Τη σημασία της φετινής ενέργειας επεσήμανε η Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, κ. Μύρια Σταυράκη, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φέτος, ήρθαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η πανδημία του COVID-19 μας επηρέασε όλους. Παρά τις προκλήσεις, όμως, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου

δεν σταμάτησε να εξυπηρετεί χιλιάδες ασθενείς με καρκίνο σε όλη την Κύπρο προσαρμόζοντας τις δωρεάν υπηρεσίες του στα νέα δεδομένα. Για να μπορούμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας στους ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους που τις χρειάζονται, βασιζόμαστε σε πρωτοβουλίες όπως αυτή της Lidl Κύπρου. Για εμάς, η Lidl Κύπρου είναι ένας από τους πολυτιμότερους συμμάχους μας και είμαστε ευγνώμονες που την έχουμε δίπλα μας, σύμμαχο και συμπαραστάτη. Με την ενέργεια αυτή, η Lidl Κύπρου μας δίνει την ευκαιρία να καλέσουμε το κυπριακό κοινό να στηρίξει για ακόμα μια φορά το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου με την αγορά των ξύλινων παιχνιδιών».

Από το 2012 η Lidl Κύπρου βρίσκεται στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου με χρηματικές και προϊοντικές δωρεές που φτάνουν τις 360.000€ και με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης θα συνεχίσει να φροντίζει όσους το έχουν ανάγκη, στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Λήψη

Λήψη (115.29 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα