Γεύση από Μεσόγειο στη Lidl Food Academy

20.03.2019 12:00:00 | Λάρνακα
Φωτογραφία από Lidl Food Academy.

Στην Lidl Food Academy βρέθηκαν εκπρόσωποι από το Υπουργείο Παιδείας για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία που προσφέρει η Lidl Κύπρου κάθε Σάββατο σε τυχερούς παρευρισκόμενους.

Ξεκινώντας από πολύ νωρίς, το πρωί του Σαββάτου στις 16 Μαρτίου, ο σεφ Κωνσταντίνος Πετεβένος με μια ομάδα από εκπαιδευόμενους νεαρούς σεφ μύησαν τους εκπροσώπους του Υπουργείου στο κόσμο της μοναδικής Ακαδημίας Φαγητού στην Κύπρου, σε ένα μάθημα αφιερωμένο στην Μεσογειακή Διατροφή και τις αξίες της. 

Ο ενθουσιασμός τους ήταν τεράστιος και έτοιμοι να μπουν στην θέση του «μαθητή»  το σεμινάριο ξεκίνησε στην Lidl Food Academy. Πρώτη ήταν η αγαπημένη συνταγή του σεφ για το μαλακό και τυρένιο Πεϊνιρλί με μια μοναδική ζύμη την οποία το αλεύρι Belbake την κάνει τραγανή και απολαυστική.

Για το κυρίως πιάτο η ομάδα του σεφ έδειξε βήμα βήμα τα εναλλακτικά Σουτζουκάκια γιαουρτλού από κιμά κοτόπουλο του Χασάπη, με σάλτσα ντομάτας εζμέ, γιαούρτι Γάλπο και σπιτικές χειροποίητες πιτούλες.

Τέλος μια διαφορετική πορτοκαλόπιτα για επιδόρπιο που συνδυάζετε υπέροχα με μια μπάλα από παγωτό βανίλια, Gelatelli και καρύδια ψιλοκομμένα Alesto ήταν η επιβράβευση όλων.  

Όπως κάθε Σάββατο το σεμινάριο μαγειρικής ολοκληρώθηκε με ένα ονειρεμένο γεύμα με θέα την αυλή της Lidl Food Academy και τα αρώματα από τα άνθη της λεμονιάς. 

Αν θέλετε και εσείς να συμμετέχετε στα σεμινάρια μαγειρικής αλλά και να βρείτε ολοκληρωμένες τις συνταγές από παλαιότερα σεμινάρια μπείτε απλά στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy.  

Άλλα Media

Press kits (1)
  • Φωτογραφία Lidl Food Academy.

    Γεύση από Μεσόγειο στη Lidl Food Academy

    Λάρνακα - Larnaca, 20.03.2019 12:00:00

    Αρχεία (1) Εικόνες (8)
    download

Δείτε ακόμα