Μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ανοιχτή για όλους!

16.12.2019 | Λάρνακα

Φωτογραφία από την εκδήλωση.

Πιστή στο πνεύμα των Χριστουγέννων και με γιορτινή διάθεση, η Lidl Food Academy υποδέχτηκε το κοινό της στις 15  Δεκέμβρη, σε μια ανοικτή εκδήλωση για παιδιά και μεγάλους, με ευχάριστες δραστηριότητες, νόστιμες λιχουδιές, ζεστό καφέ και τσάι, σε ένα υπέροχο, χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Ο χώρος της Ακαδημίας διακοσμήθηκε λαμπερά, με χριστουγεννιάτικες πινελιές, ενώ στον εξωτερικό της χώρο δημιουργήθηκε μία γιορταστική γωνιά με τη βοήθεια μίας τέντας, όπου προσφέρονταν χριστουγεννιάτικα εδέσματα κυρίως στους γονείς, όση ώρα τα παιδιά τους απασχολούνταν με τις πολλές δραστηριότητες που γινόντουσαν στον εσωτερικό της χώρο, ειδικά διαρρυθμισμένο για την περίσταση.

Face painter για να ζωγραφίζει τα προσωπάκια των παιδιών με χριστουγεννιάτικα σχέδια, και ένα Photobooth για τις φωτογραφίες των παιδιών και όλης της οικογένειας, έδιναν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να εκτυπώνουν την ίδια στιγμή (με το λογότυπο της Lidl) χαρούμενες φωτογραφίες και να τις μοιράζονται με τους φίλους τους, αλλά και on line, στα κοινωνικά δίκτυα με hashtag #lidlcyprus #lidlfoodacademy, κοινοποιώντας την παρουσία τους στην Lidl Food Academy.

Τα χριστουγεννιάτικα κεράσματα ήταν παντού. Οι περαστικοί είχαν την τύχη να απολαμβάνουν τα φρεσκοψημένα μπισκότα που ο σεφ και οι βοηθοί του φούρνιζαν συνεχώς, με τη μυρωδιά τους να γεμίζει ολόκληρη την Ακαδημία. Παράλληλα, σεφ και βοηθοί προετοίμασαν το Christmas Cake, το οποίο και διακόσμησαν επί τόπου με το κοινό να παρακολουθεί ενθουσιασμένο!

Στην εκδήλωση, όμως, εκτός από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες, υπήρξε και μια ευχάριστη έκπληξη. Στη δραστηριότητα για τα παιδιά 3-10 χρονών που αφορούσε στην ανάγνωση του Παραμυθιού «Ποιος έφαγε τον τελευταίο λουκουμά», τα παιδάκια, με τη βοήθεια της συγγραφέως του παραμυθιού Σάντης Αντωνίου, έφτιαξαν παρέα και όλες τις κατασκευές για τους λουκουμάδες!

Φυσικά και δεν έλειπε και ο  Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του. Εξοπλισμένος με τον τεράστιο σάκο του είχε δωράκια για όλους τους μικρούς του φίλους: νόστιμα σοκολατάκια, καραμέλες και άλλες Lidl λιχουδιές, που μοίραζε απλόχερα  στα παιδάκια, με την συγκατάθεση φυσικά των γονιών τους.

Η εξαιρετική αυτή εκδήλωση που έδωσε χαρά και γέμισε τον κόσμο γιορτινή διάθεση διήρκεσε όλο το πρωϊνό, ενώ από τις 11:00 π.μ. μέχρι της 13:00 το μεσημέρι, στον εξωτερικό χώρο της Ακαδημίας, λειτούργησε Live Link από τον Love Fm, που καλούσε τον κόσμο να έρθει στην Ακαδημία και να συμμετέχει στις γιορτινές Lidl εκδηλώσεις, ενώ σκόρπιζε ταυτόχρονα γιορτινούς σκοπούς και τραγούδια!

Και του χρόνου! Η Lidl Food Academy πάντα δημιουργεί κάτι καλό για το κοινό της.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (115.6 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα