Γιορτινές ευχές από το Lidl Vantastic

Τη μαγεία των γιορτινών ημερών και την αισιοδοξία θέλει φέτος να μεταδώσει η Lidl Κύπρου, με το λαμπερό φως του Lidl Vantastic στους δρόμους όλης της χώρας.

23.12.2020 | Λάρνακα

Αντλώντας έμπνευση από τις διαχρονικές εταιρικές της αξίες η Lidl Κύπρου χαρίζει αγάπη και συμπαράσταση στο ανθρώπινο δυναμικό της πρώτης γραμμής των Νοσοκομείων, των Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Σταθμών της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια της Lidl Κύπρου, με το γιορτινά διαμορφωμένο Lidl Vantastic, προσφέρει ολόφρεσκα εορταστικά ατομικά συσκευασμένα μπισκότα στους ανθρώπους των «ουσιωδών υπηρεσιών» του κράτους, που η ζωή και το επάγγελμά τους αποσκοπούν στο κοινό καλό.  

Με ευγνωμοσύνη λοιπόν προσφέρει γλυκά και ευχές για όλα όσα επιθυμεί ο καθένας ξεχωριστά για τη νέα χρονιά.

Γι’ αυτό τον λόγο η ομάδα της Lidl μοιράζει απλόχερα τις ευχές της για υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα, επιστροφή στην κανονικότητα και ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο καλύτερο αύριο για όλους.

Το ταξίδι του Lidl Vantastic πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τους κανονισμούς του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείο Συγκοινωνιών και Μεταφορών για την προστασία όλων! 

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (850.26 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα