Η Lidl Κύπρου δίπλα στη νέα οικογένεια

25.03.2019 | Λάρνακα

Φωτογραφία από την εκδήλωση.

Άντρη Καραντώνη – Influencer , Παρουσιάστρια

Η LIdl παρουσίασε ένα μάθημα αποκλειστικά για μανούλες, με προιόντα παιδικής φροντίδας LUPILU και συνταγές για την έγκυο, τη λεχώνα αλλά και τη μαμά βρεφών μέχρι δυο ετών.

Η Lidl Κύπρου πάντα δίπλα στις νέες οικογένειες το Σάββατο 23 Μαρτίου πραγματοποίησε ένα ακόμη σεμινάριο στη Lidl Food Academy. Αυτή τη φορά οι τυχερές οικογένειες έμαθαν από τη Συστημική οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια Μύρια Λαζάρου πως «Το φαγητό από βασική λειτουργία για την επιβίωση γίνεται βασική συνθήκη για το σχετίζεσθαι». Η ομιλήτρια ανέπτυξε τη φιλοσοφία της Lidl, πως η οικογενειακή προετοιμασία του φαγητού αναπτύσσει δυνατούς δεσμούς και σχέσεις ασφάλειας και αγάπης.

Στην συνέχεια ο chef της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Πετεβίνος με τη Δρ. Άννα Μαρία Κονή έδωσαν στις παρευρισκόμενες έξυπνες συνταγές και τρόπους για να εντάξουν στην καθημερινότητά τους νόστιμα και θρεπτικά φαγητά, καθώς επίσης και μοναδικές ιδέες για να μυήσουν όλη την οικογένεια στη σωστή και θρεπτική διατροφή.

Τέλος, η σύμβουλος θηλασμού Μαρία Λεωνίδου χάρισε στις μανούλες μοναδικές συμβουλές για τον τρόπο περιποίησης των βρεφών αλλά και μυστικά θηλασμού. Ενημέρωσε σχετικά με τα προϊόντα της μάρκας Lupilu που αποτελείται από βιολογικά προϊόντα διατροφής αλλά και τα είδη περιποίησης όπως είναι οι πάνες, κρέμες, καθαριστικά, καθώς και για τα παιδικά ρούχα από 100% οργανικό βαμβάκι.

Οι μανούλες και οι μπαμπάδες που βρέθηκαν στο σεμινάριο γνώρισαν τη φιλοσοφία της Lidl, έμαθαν για τη μεγάλη ποικιλία των βιολογικών προϊόντων της σειράς Lupilu, ενημερώθηκαν για τα θέματα που τις απασχολούν σχετικά με τη μητρότητα, συζήτησαν τις απορίες τους και έμαθαν για τη φροντίδα και τη διατροφή των μωρών τους. Παράλληλα απόλαυσαν γευστικά αλλά και υγιεινά σνακ, δροσερά ποτά, γνώρισαν κι άλλες μανούλες και μοιράστηκαν εμπειρίες και ανησυχίες περνώντας ένα εποικοδομητικό πρωινό στη Lidl Food Academy.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (6 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα