Στη Lidl Κύπρου επιλέγουμε ποιοτικά προϊόντα από την Κύπρο και τα φέρνουμε στο τραπέζι σας γιατί είμαστε «μαζί σε κάθε φάση»

20.03.2019 12:00:00 | Λάρνακα
Φωτογραφία από την επίσκεψη.

EΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ MAXIFOODS.
 

Από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από όλα τα καταστήματα Lidl , το νέο και πρωτοποριακό προϊόν, Sushi Box Select & Go, το οποίο παράγει αποκλειστικά η MaxiFoods για την Lidl Κύπρου. 

Επιπλέον σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων διατίθενται από το 2014 τα προϊόντα της αποκλειστικής ετικέτας Fresh Fish Today στην οποία συμπεριλαμβάνονται 11 κωδικοί  από ολόκληρα ή φιλεταρισμένα Κυπριακά και εισαγόμενα φρέσκα ψάρια, όπως Τσιπούρα , Λαβράκι , Σολομό, Πέστροφα , Πέρκα και Γόπα. 

Η συνεργασία με την εταιρία MaxiFoods χρονολογείται από το 2014 με σταθερά ανοδική πορεία. Όλα τα προϊόντα της παράγονται σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, απαιτούμενη προδιαγραφή για τη συνεργασία όλων των προμηθευτών με την Lidl Κύπρου. 

Η Maxifoods ξεκίνησε την λειτουργεία της το 2001 από τον ιδρυτή και Γενικό Διευθυντή κύριο Μιχάλη Καραγιάννη με στόχο να εισαγάγει στην Κυπριακή αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η Maxifoods Cyprus είναι μια επιχείρηση χονδρικής πώλησης φρέσκων και κατεψυγμένων ειδών διατροφής που ξεχωρίζει για την υπερσύγχρονη γραμμή συσκευασίας της .

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου ομάδα εκπροσώπων των Μέσων μαζί με τα στελέχη της Lidl επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε από τον κύριο Πάμπο Ξενοφώντος , Operations Manager στις εγκαταστάσεις της Maxifoods. Σε μια μοναδική εμπειρία, στο εργαστήριο και παρασκευαστήριο των αποκλειστικών προϊόντων Sushi Box Select & Go η κυρία Δέσπω Κωνσταντίνου – Quality Manager έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την συνέπεια και την σχολαστικότητα της εταιρίας όσο αφορά τους ελέγχους και τις πιστοποιήσεις που κατέχει από τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα όπως είναι ISO , FSSC22000 και BRC FOOD certificated. Τέλος οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την καθημερινότητα του Yanko Slavov – Sushi Chef και της ομάδας του, που παρασκευάζει αποκλειστικά για την Lidl Κύπρου υψηλής ποιότητας Sushi σε ένα χώρο πρότυπο εγκεκριμένο και ελεγχόμενο από τις υγειονομικές υπηρεσίες. 
 

Επικοινωνία

Γραφείο Τύπου
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες

Προϊόντα

Άλλα Media

Press kits (1)
  • Φωτογραφία για Maxifoods Press Trip.

    Στη Lidl Κύπρου επιλέγουμε ποιοτικά προϊόντα από την Κύπρο και τα φέρνουμε στο τραπέζι σας γιατί είμαστε «μαζί σε κάθε φάση»

    Λάρνακα, 20.03.2019 12:00:00

    Αρχεία (1) Εικόνες (9) Βίντεο (1)
    download

Δείτε ακόμα