Η Lidl Κύπρου στο πλευρό του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης

09.04.2020 | Λάρνακα

Δημιουργικό για την δράση.

Στηρίζοντας διαχρονικά και με προσήλωση το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (Κ.Ε.Σ.), η Lidl Κύπρου στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Κ.Ε.Σ. για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του Covid-19 στην κοινωνία μας.  

Συγκεκριμένα, η Lidl Κύπρου στηρίζει την «Έκτακτη Υπηρεσία στήριξης ατόμων τρίτης ηλικίας και ευάλωτων ομάδων» του Κ.Ε.Σ. για την παροχή τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού που δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον, αλλά και την παγκύπρια αποστολή ενημερωτικού υλικού σε τέσσερις γλώσσες.

Στο πλαίσιο του πολυδιάστατου έργου του Κ.Ε.Σ., καλύπτονται επίσης οι επισιτιστικές ανάγκες των μεταναστών που φιλοξενούνται στο Κέντρο Προσωρινής Υποδοχής στην Κοκκινοτριμιθιά,  καθώς και οι ανάγκες εγκύων και νεογνών στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου.

Παράλληλα, ο Κ.Ε.Σ. θα προβεί και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στην προσφορά Πακέτων Αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ή/και κουπονιών, το Πάσχα, σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Επιπρόσθετα, ειδική ομάδα εκπαιδευμένων εθελοντών του Κ.Ε.Σ. έχει παραχωρηθεί στο ειδικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης που συντονίζεται από τον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Ο Κ.Ε.Σ., ακολουθώντας και εφαρμόζοντας πιστά τα μέτρα και τις οδηγίες που εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19, σε όλες τις δράσεις του λαμβάνει όλα τα μέτρα προστασίας της ασφάλειας, τόσο του προσωπικού και των εθελοντών του όσο και των εξυπηρετούμενων από αυτόν.

Η Lidl Κύπρου πιστεύοντας στη δύναμη της συλλογικής προσφοράς δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές με κάθε αγορά προϊόντων Favorina να συμβάλλουν στο πολύτιμο αυτό έργο του Κ.Ε.Σ. Συγκεκριμένα, πρόκειται να προσφέρει €0,30 από την πώλησή των προϊόντων για τη στήριξη του προγράμματος Διαχείρισης Κρίσεων του Κ.Ε.Σ.

Η Lidl Κύπρου με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης δεσμεύεται να συνεχίζει την προσπάθειά της, φροντίζοντας όσους το έχουν ανάγκη, στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Επικοινωνία

Γραφείο Τύπου
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (1.24 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα