Η Lidl Κύπρου συγκέντρωσε €40.000 για τις έκτακτες ανάγκες του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

21.04.2020 12:00:00 | Λάρνακα

Δημιουργικό για ΔΤ.

Το ποσό προέκυψε από τις πωλήσεις των προϊόντων Favorina στα 17 καταστήματα της Lidl από τις 5 Μαρτίου έως τις 18 Απριλίου 2020.

Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης έστειλαν οι καταναλωτές της Lidl Κύπρου, επιλέγοντας για το πασχαλινό τους τραπέζι τα προϊόντα Favorina και στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το έκτακτο σχέδιο δράσης του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος θα λάβει οικονομική ενίσχυση ύψους €40.000.  

Συγκεκριμένα, η Lidl Κύπρου διενήργησε εκστρατεία οικονομικής στήριξης, προσφέροντας €0,30 από τις πωλήσεις κάθε συσκευασίας Favorina στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό για την υλοποίηση δράσεων αντιμετώπισης των επιπτώσεων του νέου κορωνοϊού Covid-19 στην κοινωνία.

Το ποσό των €40.000 πρόκειται να διατεθεί για τη στήριξη των ατόμων τρίτης ηλικίας και των ευάλωτων ομάδων, την κάλυψη των επισιτιστικών αναγκών των μεταναστών στο Κέντρο Προσωρινής Υποδοχής στην Κοκκινοτριμιθιά και στο Κέντρο

Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου, αλλά και για την αποστολή ενημερωτικού υλικού Παγκύπρια.

Στο πλαίσιο αυτό η Lidl Κύπρου εξασφάλισε επίσης την προσφορά Πακέτων Αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους που τα χρειάζονται, αλλά και την υποστήριξη του Ειδικού Προγράμματος της Κυβέρνησης από εκπαιδευμένη ομάδα εθελοντών του Κ.Ε.Σ.

Η Lidl Κύπρου στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο θα συνεχίσει να προάγει βέλτιστες πρακτικές επιχειρηματικής δραστηριότητας, αντανακλώντας τις αξίες και τις αρχές της, μέσα από πράξεις δύναμης και ευθύνης.

Επικοινωνία

Γραφείο Τύπου
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (1.05 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα