Η Lidl Κύπρου οραματίζεται ένα αύριο με περισσότερα παιδικά χαμόγελα

05.04.2021 | Λάρνακα

Και το αποδεικνύει με πράξεις στηρίζοντας για δεύτερη χρονιά το Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών Κ.Ε.Σ. «Στέλλα Σουλιώτη».  

Στα πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής της υπευθυνότητας, η Lidl Κύπρου ενδυναμώνει τους διαχρονικούς δεσμούς της με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, στηρίζοντας το έργο του οργανισμού.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 2 Απριλίου έως την 1η Μαΐου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με κάθε αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας Favorina, η Lidl Κύπρου προσφέρει €0,30 για την ενίσχυση του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών Κ.Ε.Σ. «Στέλλα Σουλιώτη».  

Το Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη» λειτουργεί από το 2012 προσφέροντας εξειδικευμένες ιατρικές και θεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά όλων των ηλικιών. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί πρόκειται να διατεθεί για την προσφορά αναβαθμισμένων υπηρεσιών φροντίδας που διευκολύνουν την ένταξη των παιδιών στην κοινωνία, αλλά και την εξασφάλιση μίας καλύτερης ποιότητας ζωής.

Η Lidl Κύπρου, πιστή στις αξίες που τη διέπουν, δεσμεύεται να μοιράζει χαμόγελα στους συνανθρώπους μας και ειδικά στα παιδιά, στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους εμάς και τις μελλοντικές γενιές.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (1.34 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα