Φωτογραφία από πολύχρωμες κλωστές.

Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Επιθυμούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τoυς πελάτες μας να αγοράζουν πιο υπεύθυνα προϊόντα και για αυτό και εργαζόμαστε διαρκώς για τη δημιουργία καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊοντικών λύσεων με περισσότερα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας. Στη Lidl πιστεύουμε ότι η βιωσιμότητα είναι ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό που αποτελεί βασικό κριτήριο για την επιλογή των προϊόντων μας. Αυτό ισχύει και για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που έχουμε στη γκάμα. Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες για τη δέσμευσή μας για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Projects

Cradle to Cradle

Το project Cradle to Cradle αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς μία βιώσιμη, κυκλική οικονομία. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πρωτοβουλία ACT

«Action, Collaboration, Transformation» (ACT), όπου μαζί με άλλες εταιρείες ασκεί σε διεθνές επίπεδο μεγαλύτερη πίεση για αμοιβές που εξασφαλίζουν μισθούς αξιοπρεπούς διαβίωσης στη βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας.

PURE

Σε συνεργασία με τον Γερμανικό Οργανισμό Διεθνούς Συνεργασίας (Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit - GIZ), η Lidl δημιούργησε και υλοποίησε το 2017 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα PURE.