Το καλοκαιρινό ταξίδι του Lidl Vantastic έχει γεύση Gelatelli!

Το αγαπημένο van της Lidl ταξιδεύει σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και κερνάει λαχταριστό παγωτό.

06.08.2021 | Λάρνακα

Αγαπημένη συνήθεια όλων μας είναι να μετράμε τα καλοκαίρια μας σε παγωτά! Στη Lidl Κύπρου αγαπάμε το καλό, ποιοτικό παγωτό και φροντίζουμε να το απολαμβάνουμε σε μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων με την υπογραφή του brand Gelatelli.

Όσο το καλοκαίρι κορυφώνεται, τόσο οι γεύσεις Gelatelli πολλαπλασιάζονται!  Σειρές με πολύχρωμες συσκευασίες, προσφέρουν πολλές επιλογές γεύσεων που ικανοποιούν κάθε γούστο και προτίμηση.  Τα παγωτά Gelatelli της Lidl είναι μια από τις απολαύσεις του κυπριακού καλοκαιριού!

Το Lidl Vantastic θα ταξιδέψει και αυτό το καλοκαίρι από τις 7 έως τις 29 Αυγούστου σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, στη Λευκωσία, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα, την Πάφο, τον Πρωταρά και το Παραλίμνι. Θα το συναντήσεις στα πιο δημοφιλή σημεία του νησιού, σε παραλίες, αλλά και στους χώρους στάθμευσης των καταστημάτων Lidl. Κάνε μία στάση για να κεραστείς και να απολαύσεις το δικό σου αγαπημένο – χωνάκι, ξυλάκι ή σάντουιτς – σε μία πληθώρα εκρηκτικών συνδυασμών.

Καλή απόλαυση σε αυτούς που θα έχουν την τύχη να συναντήσουν το Vantastic, αλλά και σε όλους εμάς που ζούμε αυτό το καλοκαίρι - και κάθε καλοκαίρι-  παρέα με συσκευασίες Gelatelli από τη Lidl, στο ψυγείο μας!

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (726.26 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα