Εξωτερική φωτογραφία από κατάστημα.

Η Εταιρεία

Στη Lidl Κύπρου αντιπροσωπεύουμε από την ημέρα της ίδρυσής μας το «Βέλτιστη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή». Ως λιανέμπορος discount επικεντρωνόμαστε στην ουσία. Μέσω των αποτελεσματικών διαδικασιών μας, καθώς και την αξιόπιστη συνεργασία μας με τους συνεργάτες μας εγγυόμαστε μια εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και μία μελετημένη προσφορά σε είδη. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται πάντοτε στη γνωστή ποιότητα Lidl και να είναι σίγουροι ότι τα προϊόντα μας είναι φρέσκα. Οι συνεργάτες μας εργάζονται κάθε μέρα για να παρέχουν στους πελάτες μας άνεση στις αγορές τους. 

Όπως δηλώνει το σύνθημά μας «Quality for less», οι ανάγκες των πελατών μας αποτελούν κύριο μέλημά μας. Ενδεικτική είναι η πολιτική μας να προσφέρουμε μεγάλο ποσοστό τοπικών προϊόντων. Έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους συνεργάτες και τους εταίρους, καθώς και απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία. Από το 2010 εκπροσωπούμαστε επιτυχώς στην Κύπρο και είμαστε ένας δυναμικός και αξιόπιστος εργοδότης. Ως μέλος του ομίλου Schwarz με έδρα στο Neckarsulm της Γερμανίας, ανήκουμε στις κορυφαίες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου τροφίμων στην Ευρώπη αλλά και πέραν αυτής. 

Εξωτερική φωτογραφία καταστήματος Lidl.

Αυτή είναι η Lidl: ισχυρό επιχειρηματικό μοντέλο, ισχυρή κουλτούρα.

Η στρατηγική μας είναι εξίσου απλή: discount για μας σημαίνει απλοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών και λειτουργιών, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα και στο τελικό αποτέλεσμα. Μειώνουμε σταθερά τα λειτουργικά μας έξοδα και κατά συνέπεια τις τιμές μας, γλιτώνουμε περιττά έξοδα από τον τρόπο που λειτουργούν τα καταστήματά μας και επιλέγουμε σχολαστικά τα προϊόντα μας, ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Λειτουργούμε υπεύθυνα ως προς τους συνεργάτες, το περιβάλλον και την κοινωνία. Δεν επιδιώκουμε το κέρδος με κάθε τίμημα και οι αξίες μας σχηματίζουν την αξιόπιστη βάση για τις καθημερινές δραστηριότητές μας. Οι σαφείς οδηγίες και ένα δεσμευτικό σύστημα αξιών αποτελούν το θεμέλιο λίθο για τη συναναστροφή εντός της επιχείρησης και την επικοινωνία με τους συνεργάτες μας. 

Εικόνα παραγωγών - συνεργατών Lidl.

Η ποικιλία προϊόντων μας - Ποιότητα για όλους

Υπόσχεσή μας είναι η φρεσκάδα και η ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή, κάθε ημέρα. Προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη γνωστή και αγαπημένη μας γκάμα αλλά και διαφορετικά προϊόντα στο πλαίσιο των θεματικών εβδομαδιαίων προσφορών μας. Από φρέσκα τρόφιμα και διεθνώς αγαπημένα είδη και τοπικές σπεσιαλιτέ μέχρι και υφάσματα και είδη νοικοκυριού. Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δημοφιλείς και βραβευμένες ιδιωτικές ετικέτες. Τοπικά και εποχικά είδη ολοκληρώνουν την ποικιλία των προϊόντων μας.

Φωτογραφία συνεργατών Lidl.

Βιωσιμότητα - Για ένα καλύτερο αύριο

Ενεργούμε σήμερα για το αύριο - αυτή είναι η αξίωσή μας. Βιωσιμότητα σημαίνει για εμάς πρωτίστως να εκπληρώνουμε καθημερινά την υπόσχεση ποιότητάς μας. Στο πλαίσιο αυτό, η κοινωνική ευθύνη, το δίκαιο και αλληλέγγυο εμπόριο και η βιώσιμη παραγωγή είναι βαθιά ριζωμένα στις διαδικασίες μας. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη σύνδεση των δραστηριοτήτων μας με ευρύτερα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης σε εταιρικό, κλαδικό, τοπικό και εθνικό επίπεδο. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό και τι κάνουμε;

Φωτογραφία υπαλλ΄λων Lidl.

Ισχυρή αποδοτικότητα και ίσοι όροι - Καριέρα στη Lidl

Οι συνεργάτες μας συμβάλλουν καθημερινά, ώστε να είναι δυνατή η επιτυχία της Lidl Κύπρου. Αν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας, διεκπεραιώνεις πρόθυμα καθήκοντα, επιδεικνύεις ατομική πρωτοβουλία και επιδιώκεις την ανάληψη ευθυνών, τότε, η Lidl Κύπρου είναι το κατάλληλο μέρος για εσένα. Εργαζόμαστε μαζί, αποδοτικά και δυναμικά για τη διατήρηση υψηλής ποιότητας και τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας μας. Ως κομμάτι μίας διεθνούς επιχείρησης, σου παρέχουμε δυνατότητες σε πολλά και ποικίλα επαγγέλματα. Βάση για την επιτυχία μας είναι οι άριστες συνθήκες εργασίας και ο αλληλοσεβασμός.

Εξωτερική φωτογραφία καταστήματος Lidl.

Lidl Real Estate - Προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και εξαιρετικά αποτελεσματικό

Σε πόλη, στην περιφέρεια ή και σε μητρόπολη, τα καταστήματα της Lidl διαθέτουν την κατάλληλη δομή για κάθε τοποθεσία. Η εμπειρία μας από τα 20 καταστήματα στην Κύπρο και περίπου 12.000 καταστήματα Lidl και πάνω από 200 κέντρα logistics παγκοσμίως μας καθιστά ειδικούς στην επιλογή και τον αποτελεσματικό σχεδιασμό των τύπων καταστημάτων. Ωστόσο, παραμένουμε ευέλικτοι και προσαρμόζουμε το κάθε  ακίνητο εξατομικευμένα στο περιβάλλον του. Για την αξιόπιστη εφοδιαστική αλυσίδα φροντίζει ένα δίκτυο logistics υψηλής αποδοτικότητας, το οποίο περιλαμβάνει τα κέντρα logistics και τα καταστήματά μας.

Lidl Logo.

Mε μια ματιά - Γραφείο Τύπου

Όλες οι πληροφορίες και ο κατάλληλος υπεύθυνος επικοινωνίας για εκπροσώπους Τύπου: Το Γραφείο Τύπου μας συγκεντρώνει όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις και γεγονότα σε ένα μέρος και από πρώτο χέρι. Με την εξελιγμένη λειτουργία αναζήτησης είναι δυνατή η ανεύρεση δελτίων τύπου, φωτογραφιών και βίντεο σχετικά με την επιχείρησή μας, γρήγορα και απλά.