Φωτογραφία ψωμι, τομάτα Lidl.

Η ποιοτική μας δέσμευση

Η δέσμευση ποιότητας Lidl

Δέσμευση μας προς τους πελάτες μας, αξίωση για εμάς τους ίδιους και καθημερινό κίνητρό μας είναι όλα τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Lidl να έχουν ελκυστική τιμή αλλά και ποιότητα.  

Με στόχο την συνεχής περαιτέρω εξέλιξη των προϊόντων μας - σύμφωνα επίσης και με την έννοια της βιωσιμότητας όπως την αντιλαμβανόμαστε εμείς - βρισκόμαστε σε μόνιμη ανταλλαγή πληροφοριών και διάλογο με τους παραγωγούς και προμηθευτές μας στο πλαίσιο του συστήματός διαχείρισης ποιότητας Lidl. Για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Lidl θέτουμε αυστηρά κριτήρια ποιότητας από κοινού με τους προμηθευτές μας και αναθέτουμε με συνέπεια τον έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων Lidl σε ειδικούς συνεργάτες μας και σε ανεξάρτητα ινστιτούτα. Όλες οι διαδικασίες έχουν σκοπό να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ποιότητα.

Φωτογραφία υπαλλήλου καταστήματος Lidl.

Κριτήριο μας οι χαρούμενοι πελάτες μας

Οι αναφορές και προτάσεις βελτίωσης είναι πάντα ευπρόσδεκτες . Εξετάζουμε άμεσα τις αναφορές σχετικά με προβλήματα στην ποιότητα ή την ασφάλεια των προϊόντων μας. 
Στο πλαίσιο της συνεπούς προστασίας του καταναλωτή, σε περίπτωση προβλημάτων αποσύρουμε άμεσα προϊόντα από την πώληση, ενημερώνουμε τους πελάτες μας και ανακαλούμε δημοσίως τα εν λόγω προϊόντα.
Ακόμα και στα καταστήματά μας υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Εδώ αναφέρουμε πώς μπορείτε να υποβάλλετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας. Μεταξύ όλων των αξιολογήσεων καταστήματος κληρώνονται κουπόνια αγορών. 

Στιγμιότυπο από εξυπηρέτση σε κατάστημα Lidl.

Βραβευμένη ποιότητα

Είτε πρόκειται για οργανώσεις καταναλωτών είτε για περιοδικό δοκιμών, πολλές από τις μάρκες της Lidl λαμβάνουν τακτικά διακρίσεις και εξαιρετικές βαθμολογίες στο πλαίσιο διακεκριμένων δοκιμών προϊόντων από εξειδικευμένα περιοδικά. 

Ανεξάρτητες δοκιμές αποδεικνύουν με τα αποτελέσματα τους ότι οι ιδιωτικές ετικέτες Lidl συχνά λαμβάνουν καλύτερες βαθμολογίες από το αντίστοιχο επώνυμο προϊόν.

Ύψιστα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας

Η διασφάλιση ποιότητας είναι ύψιστης σημασίας για τη Lidl Κύπρου. Η φρεσκάδα και η ποιότητα των τροφίμων μας προσφέρουν απόλαυση χωρίς ανησυχίες. Για τα μη εδώδιμα προϊόντα μας όπως ηλεκτρικά εργαλεία, μηχανές κουζίνας ή παιχνίδια ισχύουν οι ύψιστες προδιαγραφές ασφαλείας. 

Προκειμένου να μπορούν να ληφθούν άμεσα τα κατάλληλα μέτρα διασφάλισης ποιότητας σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστατικών, η Lidl διαθέτει ένα διεθνές σύστημα ελέγχου προϊόντων. Όλα τα προϊόντα μπορούν να εντοπιστούν, από τα καταστήματα Lidl και τα κέντρα logistics έως την παραγωγή, και να ταυτοποιηθούν με σαφήνεια. Επίσης, εγγυόμαστε την αξιόπιστη επιστροφή προϊόντων και την απόσυρση τους, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο. Η συνολική συνεργασία μας με προμηθευτές, κατασκευαστές και παραγωγούς έχει ως στόχο να αναδεικνύει καθημερινά ότι είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης.

Φωτογραφία καλλιεργητών της Lidl Κύπρου.

Τα πρότυπα μας για τα τρόφιμα

Τα τρόφιμά μας χαρίζουν απόλαυση με ασφάλεια: Πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Lidl, ελέγχονται και δοκιμάζονται διεξοδικά. Παράλληλα με τους εσωτερικούς μας ποιοτικούς ελέγχους, αναθέτουμε σε ανεξάρτητο και διακεκριμένο ινστιτούτο ελέγχου, AGROLAB Κύπρου, τις μικροβιακές, χημικές, φυσικές και οργανοληπτικές δοκιμές των προϊόντων μας. 

Επιπρόσθετα ελέγχεται η σήμανση προϊόντων: Διασφαλίζουμε ότι όλα τα συστατικά αναγράφονται πλήρως και σωστά στη συσκευασία. Αυτό βοηθά τα άτομα με ειδικές διατροφικές ανάγκες ή αλλεργίες, τα οποία μπορούν να βρουν αμέσως όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά και τα πιθανά αλλεργιογόνα.

Φωτογραφία από Lidl κατάστημα.

Προτεραιότητα η ασφάλεια των καταναλωτών μας

Για εμάς, ένα βασικό κριτήριο ποιότητας είναι η ασφάλεια των προϊόντων μας. Συνεπώς, φροντίζουμε ήδη κατά την παραγωγή ώστε όλα τα προϊόντα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακίνδυνα, εφόσον χρησιμοποιούνται σωστά. Η Lidl έχει καθιερώσει ένα αυστηρό σύστημα ελέγχου για όλες τις μονάδες και διαδικασίες παραγωγής. Οι έλεγχοι των προϊόντων που σχετίζονται με την ασφάλεια διεξάγονται πάντα από ανεξάρτητα ινστιτούτα ελέγχου σύμφωνα με διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα – ανεξάρτητα από τον τόπο παραγωγής των προϊόντων όπως παιχνίδια, ηλεκτρικές συσκευές και εργαλεία . 

Σε αυτά συγκαταλέγονται στον τομέα των καταναλωτικών αγαθών το TÜV Süd, TÜV Rheinland και το Ινστιτούτο Hohenstein.