Η Lidl Κύπρου ενισχύει για 9η χρονιά τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Το ποσό των 45,500€ συγκεντρώθηκε με τη συμβολή των πελατών της, από τις πωλήσεις των προϊόντων Favorina.

26.05.2022 | Λάρνακα

Η Lidl Κύπρου στηρίζει έμπρακτα τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο

Η Lidl Κύπρου, βαδίζει σταθερά «στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο» και επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρικής της υπευθυνότητας και της κοινωνικής της προσφοράς, καθώς για ακόμη μια χρονιά, βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Και δίπλα της, βρίσκονται με συνέπεια και οι πελάτες της, καθώς η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκρισή τους στη φετινή εκστρατεία ενίσχυσης των υπεραγορών Lidl Κύπρου, ήταν πολύ μεγάλη.

Σε μια εκδήλωση με ισχυρό το μήνυμα της αλληλεγγύης και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ο διευθυντής της Lidl Κύπρου Σπύρος Κονδύλης, παρέδωσε στις 31 Μαΐου, στην πρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κας Φωτεινής Παπαδοπούλου, την επιταγή ενίσχυσης που συγκέντρωσαν τα καταστήματα της Lidl Κύπρου. Το σημαντικό ποσό των €45.500, συγκεντρώθηκε έπειτα από τη μεγάλη ανταπόκριση των καταναλωτών, στην εκστρατεία οικονομικής στήριξης που διοργάνωσε η Lidl Κύπρου, κατά την οποία, η εταιρεία προσέφερε 0,35€ από τις πωλήσεις κάθε συσκευασίας Favorina, για τη στήριξη του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Διευθυντής της Lidl Κύπρου Σπύρος Κονδύλης, « η Lidl Κύπρου, θα συνεχίσει να επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της προς ένα καλύτερο αύριο, ειδικά ως προς τη στήριξη των συνανθρώπων μας, με πολλές ακόμα δράσεις, έκτακτες μα και συνεχείς.».

Η εκστρατεία αυτή, πραγματοποιήθηκε από τις αρχές Μαρτίου μέχρι το τέλος Απριλίου, ενώ το ποσό πρόκειται να διατεθεί για την κάλυψη σημαντικών αναγκών των ομάδων των Πρώτων βοηθειών του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, ώστε να υλοποιηθούν και να αναπτυχθούν οι υπηρεσίες τους, λόγω των έκτακτων συνθηκών των τελευταίων ετών.

Η πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κα. Φωτεινή Παπαδοπούλου, ευχαρίστησε την Lidl Κύπρου για την προσφορά της και ανέφερε, «από το 2013, και για ένατη συνεχή χρονιά, η Lidl Κύπρου αγκάλιασε ζεστά  τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό και ταυτίστηκε με τις δράσεις του. Η Lidl Κύπρου, με κάθε ευκαιρία, συνεχίζει να στηρίζει διαχρονικά τα προγράμματα του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Με τις διάφορες δωρεές, το μέγεθος της συνεργασίας και της προσφοράς της Lidl Κύπρου προς τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, όλα αυτά τα χρόνια, έχει ξεπεράσει το ποσό των διακοσίων χιλιάδων Ευρώ.».

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (767.59 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα