Συναυλία «200 Κιθάρες με τον Νίκο Πορτοκάλογλου» από την Lidl Κύπρου για την στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Η εταιρεία για ακόμα μία χρονιά έχει αναλάβει την πλήρη κάλυψη όλων των εξόδων της συναυλίας σε Λευκωσία και Λεμεσό, συμβάλλοντας έμπρακτα στην περαιτέρω ενδυνάμωση του σπουδαίου έργου του Συνδέσμου.

11.01.2024 | Λάρνακα

Anticancer Charity Concerts

Συνεχίζοντας τη σημαντική και διαχρονική της στήριξη προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, η Lidl Κύπρου χορηγεί τις δύο  μεγάλες φιλανθρωπικές συναυλίες με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Οι ξεχωριστές αυτές φιλανθρωπικές συναυλίες αφορούν την ανατρεπτική συνύπαρξη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, σε ένα μουσικό υπερθέαμα. Μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, με έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές της γενιάς του, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Αντώνη Κοϊζά. Η διεύθυνση ορχήστρας και ενορχηστρώσεις ανήκουν στον Αντώνη Μυτακίδη, ενώ σολίστ των συναυλιών θα είναι οι Γιώργος και Στέλιος Γκόλγκαρης, το Cyprus Guitar Trio και η Μαρίνα Βερζανλή στο τραγούδι με τη συμμετοχή καθηγητών και σπουδαστών πανεπιστημίων, ωδείων και μουσικών σχολείων, που θα αποτελέσουν το δυναμικό των 200 κιθάρων επί σκηνής.

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η Lidl Κύπρου βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου καλύπτοντας το Επισιτιστικό Πρόγραμμα του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», καθώς και στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων του εν λόγω Κέντρου, ενώ στηρίζει και διοργανώνει συχνά σειρά φιλανθρωπικών ενεργειών για συγκέντρωση σχετικών πόρων, όπως και οι συγκεκριμένες συναυλίες.

Η Lidl Κύπρου, παραμένοντας πιστή στις διαχρονικές εταιρικές της αξίες, αλλά και στο ευρύτερο όραμά της για ένα καλύτερο αύριο, παράγει σταθερά, σημαντικό φιλανθρωπικό έργο για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, τον συνοδοιπόρο της στον δρόμο για μεγιστοποίηση της στήριξης συνανθρώπων μας με εμπειρία καρκίνου.

 

Η συναυλία πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 73/2023 που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01-30/06/2024.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (669.27 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα