Φωτογραφία φρούτων Lidl Κύπρου.

Ποιότητα για όλους

Η κύρια υπόσχεσή μας

«Βέλτιστη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή»: - Παρέχουμε σε ένα ευρύ κοινό πρόσβαση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας με οικονομικές τιμές. Έτσι εξασφαλίζουμε πως εκατομμύρια πελάτες έχουν πρόσβαση σε πολλά περισσότερα από απλά τα «βασικά». 

Η γκάμα προϊόντων της Lidl περιλαμβάνει περίπου 3000 διαφορετικά εδώδιμα και μη εδώδιμα προϊόντα. Σε αυτά συγκαταλέγονται πάνω από 60 βιολογικά προϊόντα και προϊόντα τοπικών παραγωγών. Επίσης, σε αυτά προστίθενται πολλά εποχιακά προϊόντα και εκπτωτικά είδη.
 
Στη Lidl, οι πελάτες μας έχουν την επιλογή: γνωστά επώνυμα προϊόντα και αγαπημένες και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, οι οποίες υπάρχουν μόνο στη Lidl. Εμπνέουμε τους πελάτες μας συνεχώς με νέα προϊόντα και ιδέες, καθώς και με εποχιακές προσφορές. Φυσικά, διαθέτουμε και είδη τα οποία είναι προσαρμοσμένα σε ειδικές διατροφικές ανάγκες και δυσανεξίες. Επιπλέον, οι πελάτες μας βρίσκουν μια εναλλασσόμενη ποικιλία εκπτωτικών ειδών με προϊόντα από τους τομείς των καλλυντικών, των ειδών οικιακής χρήσης, ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και ειδών υφαντουργίας. 


Καθημερινές αγορές στη Lidl – πολύ περισσότερα από απλά τα «βασικά». Με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε στους πελάτες μας και τις οικογένειές τους υψηλή ποιότητας ζωής.

Φωτογραφία με λαχανικά Lidl.

Τα προϊόντα μας

Τοπικά και εποχιακά προϊόντα, βιολογικά και δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου (fair trade) είδη, χορτοφαγικά τρόφιμα, καθώς και υφάσματα ιδιαίτερα φιλικά προς το δέρμα.

Η προέλευση των προϊόντων μας και η εταιρική συνεργασία με τους προμηθευτές μας είναι ύψιστης σημασίας για εμάς. Στην μοναδική ποικιλία προϊόντων μας θα βρείτε ελκυστικές μάρκες ιδιωτικής ετικέτας, οι οποίες υπάρχουν μόνο στη Lidl, καθώς και γνωστά επώνυμα προϊόντα. Από φρέσκα τρόφιμα και εκλεκτά κρασιά, κατεψυγμένα προϊόντα, τροφές για κατοικίδια, είδη καθαρισμού έως και εκπτωτικά είδη - οι πελάτες μας βρίσκουν στη Lidl Κύπρου όλα όσα χρειάζονται για τις καθημερινές αγορές. Κάντε κλικ εδώ για μια επισκόπηση όλων των βραβευμένων, αξιόπιστων και νέων προϊόντων.

Φωτογραφία για Ποιότητα Lidl.

Η ποιοτική μας δέσμευση

Η ποιότητα και η φρεσκάδα είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε αυτό κάθε ημέρα, διότι στη Lidl Κύπρου ισχύουν υψηλότατες προδιαγραφές, τόσο στην παραγωγή μας. στους συνεργάτες μας, αλλά και σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα. Σε περίπτωση, ωστόσο, που κάτι δεν είναι απόλυτα ικανοποιητικό, λαμβάνουμε υπόψη τα σχόλια των καταναλωτών και τα ενσωματώνουμε στις αναλύσεις μας για τη συνεχή βελτιστοποίηση των προϊόντων μας. Φυσικά, έχουμε καθιερώσει διαδικασίες, οι οποίες εγγυώνται την συνεπή προστασία του καταναλωτή ακόμα και σε σοβαρές περιπτώσεις, ενημερώνοντας τους πελάτες και ανακαλώντας δημόσια, αν απαιτείται, τα αντίστοιχα είδη.

Οι αυστηροί έλεγχοι εγγυώνται ότι παρέχονται φρέσκα τρόφιμα, τραγανά φρούτα και ασφαλή παιχνίδια. Χάρη στις υψηλές προδιαγραφές και την αψεγάδιαστη διαχείριση ποιότητας διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας κάθε ημέρα. Πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Lidl Κύπρου, ελέγχονται διεξοδικά και δοκιμάζονται. Αυτό αποτελεί δέσμευση μας, την οποία θέτουμε για εμάς ως αξιόπιστος και υπεύθυνος εταίρος στο εμπόριο. 

Φωτογραφία με τομάτες Lidl.

Σήμανση προϊόντων και πιστοποιήσεις

Η Lidl Κύπρου δεσμεύεται για την ασφάλεια, την ποιότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Στην σημερινή εποχή, οι καταναλωτές αναζητούν εξειδικευμένα τρόφιμα, τα οποία καλύπτουν τις διατροφικές τους ανάγκες αλλά και τις αξίες τους. Στη Lidl θα βρείτε ψάρια και θαλασσινά με πιστοποίηση βιώσιμης αλιείας, αλλά και τρόφιμα και προϊόντα δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου (fair trade).
Οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι για την ασφάλεια και την ποιότητα και των λοιπών προϊόντων της γκάμας μας. Εμείς στη Lidl Κύπρου το πραγματώνουμε αυτό με διαφάνεια, με γνωστές ετικέτες διαφόρων ιδρυμάτων και οργανώσεων προστασίας του περιβάλλοντος. Οι ετικέτες αυτές δείχνουν, για παράδειγμα, ότι τα υφάσματα ελέγχθηκαν για επιβλαβείς ουσίες, με την πιστοποίηση του ινστιτούτου Hohenstein. Πωλούμε επίσης τοστιέρες για βάφλες με αντικολλητική επίστρωση και έπιπλα από ξυλεία που συλλέχθηκε από δάση με τρόπο σεβόμενο τη φύση. Μάρκες ιδιωτικής ετικέτας  στην Κύπρο οι οποίες αντιπροσωπεύουν τη βιωσιμότητα είναι ενδεικτικά οι Fairglobe και Βio-Organic.

Φωτογραφία προμηθευτή Lidl.

Οι καλύτεροι προμηθευτές

Στη Lidl Κύπρου θέτουμε ύψιστες προδιαγραφές ποιότητας όχι μόνο για εμάς τους ίδιους αλλά και για τους προμηθευτές μας. Μέσω μακροχρόνιων επιχειρηματικών συνεργασιών εμπιστοσύνης αναπτύσσουμε από κοινού την βέλτιστη λύση, για να επιτύχουμε τον κοινό στόχο της υψηλής ποιότητας. Η τοπικότητα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για τη Lidl Κύπρου, διότι μόνο έτσι μπορούμε να οικοδομήσουμε στενές συνεργασίες, π.χ. για να μπορούμε να παρέχουμε πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά στα καταστήματά μας. 

Οι επιχειρηματικοί συνεργάτες μας τηρούν απαρέγκλιτα τον Κώδικα Δεοντολογίας της Lidl. Σε αυτόν καθορίζουμε τον τρόπο, με τον οποίο η επιχείρησή μας θα επιτύχει υψηλή ποιότητα με κοινωνικό, οικολογικό και δίκαιο τρόπο. 

Επίσης, πολλοί από τους διεθνείς προμηθευτές της Lidl πιστοποιούνται με βάση τις αναγνωρισμένες προδιαγραφές του International Food Standard (IFS) ή του διεθνώς ισχύοντος προτύπου του Βρετανικού Συνδέσμου Λιανεμπόρων BRC. Οι παραγωγοί ειδικών ειδών, για παράδειγμα από τους τομείς των βιολογικών προϊόντων ή του δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου (fair trade) απαιτείται επιπρόσθετα να διαθέτουν τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις. Για την συνεχή διασφάλιση των διαδικασιών παραγωγής των προϊόντων μας, οι προμηθευτές μας ελέγχονται επί τόπου από ανεξάρτητα ινστιτούτα, στο πλαίσιο τακτικών ελέγχων.