Εθελοντική δράση καθαρισμού στην Αλυκή Λάρνακας από τη Lidl Κύπρου

Εργαζόμενοι της εταιρίας προχώρησαν σε μία συμβολική κίνηση με κεντρικό μήνυμα την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος.

09.06.2021 12:00:00 | Λάρνακα

Η Lidl Κύπρου πιστή στην εταιρική της δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και της προαγωγής του εθελοντισμού, προχώρησε σε καθαρισμό της περιοχής της Αλυκής Λάρνακας.

Η δράση αποτέλεσε πρωτοβουλία του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Lidl Κύπρου και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της παγκύπριας εκστρατείας Let’s Do It Cyprus. Η εκστρατεία καθαρισμού πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) με τη συμμετοχή 40 και πλέον εργαζομένων της εταιρίας, οι οποίοι αγκάλιασαν τη δράση μαζί με τις οικογένειές τους.

Μικροί και μεγάλοι ενημερώθηκαν για τον ορθό διαχωρισμό των απορριμμάτων, εξοπλίστηκαν με γάντια πολλαπλής χρήσης, καθώς και με ειδικές σακούλες συλλογής. Συνολικά, συλλέχθηκαν 1120 λίτρα απορριμμάτων PMD και 560 λίτρα σύμμικτων απορριμμάτων.

Ο καθαρισμός έγινε περιμετρικά της Αλυκής, σε έναν από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Μεσογείου, τοποθεσία υψίστης σημασίας για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Κατά τη διαδικασία ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας και πρωτόκολλα Covid-19. 

Η Lidl Κύπρου στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο θέτει στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της την υλοποίηση πρωτοβουλιών που προάγουν τον εθελοντισμό και συμβάλλουν στη δημιουργία μίας υπεύθυνης κοινωνίας πολιτών.  

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (4 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα