Ποιότητα για όλους

Ποιότητα για όλους

Η υπόσχεσή μας για υπεύθυνη γκάμα προϊόντων

Προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα στη χαμηλότερη τιμή. Παρέχουμε σε εκατομμύρια ανθρώπους τη δυνατότητα να έχουν πολύ περισσότερα από τα «στοιχειώδη» και θέλουμε να συμβάλουμε στην υψηλή ποιότητα ζωής των πελατών μας και των οικογενειών τους.
Στη Lidl η επιλογή ανήκει στον πελάτη: Η γκάμα προϊόντων της Lidl στον τομέα εδώδιμων και των μη προϊόντων περιλαμβάνει σχεδόν 2091 διαφορετικούς επώνυμους κωδικούς και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Lidl που διατίθενται μόνο από τη Lidl. Σε αυτά συγκαταλέγονται 49 βιολογικά προϊόντα, προϊόντα δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου (fair trade) και πλήθος προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς. Φυσικά διαθέτουμε και προϊόντα που καλύπτουν ειδικές διατροφικές ανάγκες και δυσανεξίες, όπως τρόφιμα vegan ή χωρίς γλουτένη. 
Σε αυτά προστίθενται και πολλά εποχιακά προϊόντα και κωδικοί προσφοράς, καθώς η συνεχής εναλλαγή προϊόντων αποτελεί πάγια απαίτησή μας. 

to be defined by country

Τα προϊόντα μας

Στη Lidl οι πελάτες βρίσκουν τα πάντα για τις καθημερινές ανάγκες τους και ακόμη περισσότερα. Τοπικά και εποχιακά προϊόντα, κωδικοί βιολογικής παραγωγής και δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου (fair trade), χορτοφαγικά και vegan τρόφιμα καθώς και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα φιλικά στην επιδερμίδα και το περιβάλλον. Μεγάλο μέρος των φρούτων, των λαχανικών, των αρτοποιημάτων και των κρεάτων προέρχεται από την τοπική παραγωγή. Μάλιστα συνεργαζόμαστε με πάνω από 90 Κύπριου . Παράλληλα, οι πελάτες θα βρουν μια εναλλασσόμενη ποικιλία προϊόντων ειδικών ενεργειών όπως καλλυντικά, είδη νοικοκυριού, ηλεκτρολογικά και εργαλεία. 

instore

Η ποιοτική μας δέσμευση

Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται καθημερινά στο ότι στη Lidl Κύπρου εφαρμόζονται τα υψηλότερα πρότυπα – στην παραγωγή μας, στους εμπορικούς επιχειρηματικούς εταίρους μας και σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα. 
Με συνεχείς ελέγχους ποιότητας διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας για νέα προϊόντα σε καθημερινή βάση. Πριν διατεθούν προς πώληση, τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ελέγχονται και δοκιμάζονται εξαντλητικά. Οι αυστηροί έλεγχοι εξασφαλίζουν τρόφιμα υψηλής ποιότητας, φρέσκα φρούτα και λαχανικά και ασφαλή παιχνίδια. Αυτή είναι η απαίτηση που θέτουμε στον εαυτό μας ως αξιόπιστο και υπεύθυνο εμπορικό εταίρο. Εδώ μπορείτε να δείτε πώς κάνουμε πράξη την απαίτησή μας για ποιότητα και ποιες διακρίσεις το επιβεβαιώνουν.

oranges

Σήμανση προϊόντων και πιστοποιήσεις

Στη Lidl Κύπρου οι πελάτες μας βρίσκουν καφέ βιώσιμης καλλιέργειας, ψάρια και θαλασσινά υπεύθυνης αλιείας και τρόφιμα, κλωστοϋφαντουργικά και άλλα προϊόντα δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου (fair trade) που παράγονται με σεβασμό στην προστασία του κλίματος, την ποικιλομορφία των ειδών και την οικολογική χρήση γης. Στη Lidl Κύπρου το επισημαίνουμε αυτό με διαφάνεια, χρησιμοποιώντας ετικέτες διαφόρων φορέων και οργανισμών προστασίας του περιβάλλοντος. Ιδιωτικές ετικέτες στην Κύπρο, που εγγυώνται τη βιωσιμότητα, είναι οι Fairglobe, Bio-Organic, OEKO-TEX®, EU Eco Label, Fairtrade, Rainforest Alliance, RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil), FSC (Forest Stewardship Council), MSC (Marine Stewardship Council), ASC (Aquaculture Stewardship Council), GlobalGap, Cradle to Cradle, Cotton made in Africa.

farmers

Οι καλύτεροι προμηθευτές

Υψηλές απαιτήσεις ποιότητας δεν έχουμε μόνο από τον εαυτό μας αλλά και από τους προμηθευτές μας. Στο πλαίσιο μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης, αναπτύσσουμε μαζί τις ιδανικές λύσεις, προκειμένου να επιτύχουμε τον κοινό στόχο της απαίτησης για υψηλή ποιότητα.

Όλοι ανεξαιρέτως οι εμπορικοί επιχειρηματικοί εταίροι μας τηρούν τον Κώδικα Δεοντολογίας της Lidl . Στον Κώδικα Δεοντολογίας καθορίζουμε πώς η εταιρεία μας θα επιτύχει υψηλή ποιότητα με κοινωνικό, οικολογικό και δίκαιο τρόπο. Πολλοί από τους προμηθευτές της Lidl παγκοσμίως είναι πιστοποιημένοι βάσει αναγνωρισμένων κανόνων, όπως το International Food Standard (IFS) ή το διεθνώς ισχύον πρότυπο του Βρετανικού Συνδέσμου Λιανεμπόρων BRC. Για παραγωγούς ειδικών προϊόντων, όπως π.χ. από τους τομείς της βιολογικής καλλιέργειας ή του δίκαιου εμπορίου, απαιτούνται περαιτέρω σχετικές πιστοποιήσεις. Ανεξάρτητα ινστιτούτα δοκιμών ελέγχουν τις μεθόδους παραγωγής επιτόπου, στο πλαίσιο τακτικών ελέγχων.