Εικόνα καταστήματος - Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Από το 2010 είμαστε η αξιόπιστη επιλογή για απλές και άνετες αγορές και το πρώτο σημείο επαφής για προϊόντα καθημερινής κατανάλωσης.

Επιτυχία βασισμένη σε αξίες

Ως διεθνής επιχείρηση φέρουμε ευθύνη - όχι μόνο για ένα οικονομικά αποδοτικό αποτέλεσμα. Αρχές για τις καθημερινές συναλλαγές μας είναι οι απλές ενέργειες με προσανατολισμό στον πελάτη, η υπεύθυνη χρήση των πόρων καθώς και η συναναστροφή με αμοιβαίο σεβασμό με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εταίρους μας. Οι αξίες αυτές ορίζονται στις επιχειρηματικές αρχές μας καθώς και στις αρχές διοίκησης και δεοντολογίας.

Στην καθημερινή εργασία μας λειτουργούμε με οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Ενδεικτικά, η Lidl Κύπρου διακρίθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά ως κορυφαίος Εργοδότης στην Κύπρο καθώς και στην Ευρώπη από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers».

Ανεξάρτητα από το αν οι άνθρωποί μας εργάζονται στα κεντρικά γραφεία  της χώρας, στο logistics center στην Λάρνακα ή σε καταστήματα, όλοι τους μοιράζονται τις ίδιες αξίες, καθώς και το κίνητρο, να κάνουν τη Lidl Κύπρου κάθε ημέρα ακόμα καλύτερη. Περισσότερα σχετικά με τις επιχειρηματικές αρχές μας εδώ

Παρέχουμε στους ανθρώπους μας σύντομες διαδικασίες λήψης αποφάσεων και ένα επιχειρηματικό μοντέλο που εγγυάται την επιτυχία. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει εν προκειμένω η αξιόπιστη συνεργασία, η δικαιοσύνη και ο σεβασμός απέναντι στη διαφορετικότητα. Το πρότυπο διοίκησής μας επιτρέπει στα διευθυντική στελέχη μας να δημιουργούν ευκαιρίες και να αναδεικνύουν τις δυνατότητες των στελεχών μας. Θα βρείτε το διοικητικό πρότυπο μας εδώ.

Εξωτερική λήψη Lidl κατάστημα - Σχετικά με μας

Βραβευμένη επιχείρηση

Αναγνωρίζουμε τις επιδράσεις μας στους 3 πυλώνες της βιώσιμης ανάπτυξης: κοινωνία, οικονομία, περιβάλλον και εργαζόμαστε καθημερινά για να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο και να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της επιχείρησής μας στο μέλλον. Η αξία αυτών αποδεικνύεται από διακεκριμένα βραβεία της επιχείρησής μας συνολικά, από το αίσθημα ευθύνης ως εργοδότης, έως τα θέματα της βιωσιμότητας και της κοινωνικής ευθύνης (CSR). Το γεγονός ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις επιβεβαιώνεται από το βραβείο «Retailer της Χρονιάς 2018-2019» ξεχωρίζοντας ως η αγαπημένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ των καταναλωτών στην Ευρώπη. 

Ιστορική φωτογραφία αρχείου - Lidl

Η ιστορία μας - Επιτυχία βασισμένη σε σύστημα

Το 2010 άνοιξαν τα πρώτα επτά καταστήματα Lidl στην Κύπρο. Από τότε έχουμε εξελιχθεί σε σταθερή αξία στο λιανικό εμπόριο της Κύπρου και είμαστε στενά συνδεδεμένοι με την τοπική οικονομία. Αυτή τη στιγμή, σχεδόν 650 εργαζόμενοι μάς βοηθούν να λειτουργήσουμε 20 καταστήματα και ένα κέντρο logistics στη Λάρνακα.

Ήδη από τη δεκαετία του 1930, όταν ξεκινήσαμε ως επιχείρηση χονδρικού εμπορίου τροφίμων στη Γερμανία, είχαμε ως ξεκάθαρο στόχο να προσφέρουμε ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή. 

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε κατάστημα discount. Πέραν του ότι η αγοραστική εμπειρία στα καταστήματα Lidl είναι απλή, εύκολη και ευχάριστη, η συνεργασία με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές χαρακτηρίζεται από διαφάνεια. Η πολιτική της επιτυχίας μας βασίζεται σε ένα τυποποιημένο σύστημα καταστημάτων - ωστόσο πάντοτε με συναίσθηση της ευθύνης έναντι των συνεργατών και του περιβάλλοντος.