Φωτογραφία Ταμπέλας - Για εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης - Επικοινωνία.

Για εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης

Αναζητείστε άμεσα τα διαθέσιμα δελτία τύπου και οπτικοακουστικό υλικό σχετικά με την επιχείρηση και τα προϊόντα μας. Από εδώ θα μεταβείτε με ένα κλικ σε σχετικές αναλυτικές πληροφορίες. Το Γραφείο Τύπου της Lidl Κύπρου συγκεντρώνει όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις και νέα, σε ένα μέρος και από πρώτο χέρι. Με την εξελιγμένη λειτουργία αναζήτησης είναι δυνατή η ανεύρεση δελτίων τύπου, φωτογραφιών και βίντεο σχετικά με την επιχείρησή μας, γρήγορα και απλά.

Για υποψηφίους- Επικοινωνία.

Για υποψηφίους

Θέλεις να γίνεις μέρος της ομάδας, διεκπεραιώνεις πρόθυμα καθήκοντα που σου ανατίθενται, επιδεικνύεις ατομική πρωτοβουλία και δεν φοβάσαι να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν; Τότε, αυτό είναι ακριβώς το κατάλληλο μέρος για εσένα. 

Εργαζόμαστε μαζί, με αποδοτικότητα και δυναμισμό, με στόχο την ποιότητα και την επιτυχία. Ως κομμάτι μίας διεθνούς επιχείρησης, σου παρέχουμε δυνατότητες σε πολλά και ποικίλα επαγγέλματα. Τα διευθυντικά στελέχη μας σε προάγουν και σε υποστηρίζουν και εφαρμόζουμε από κοινού φιλόδοξες λύσεις. Εκπαιδεύουμε και προσφέρουμε δυνατότητες καριέρας σε πολλές και διάφορες ειδικότητες. Βάση για την επιτυχία μας είναι οι ελκυστικές εργασιακές συνθήκες και η αντιμετώπιση με αμοιβαίο σεβασμό. 

Φωτογραφία τηλεφωνήτριας - Για πελάτες - Επικοινωνία.

Για πελάτες

Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων μας ή αναζητείτε οδηγίες χρήσης των προϊόντων μας; Μεταβείτε από εδώ στο Service Portal που περιέχει απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Βεβαίως, η εξυπηρέτηση πελατών μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για βοήθεια μέσω της φόρμας επικοινωνίας, μέσω chat, μέσω των κοινωνικών δικτύων ή μέσω τηλεφώνου.

Εξωτερική φωτογραφία καταστήματος - Ακίνητα - Επικοινωνία.

Ακίνητα

Προσφέροντας μια πληθώρα σχεδιαστικών επιλογών είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη καταστημάτων – ανεξάρτητα αν πρόκειται για αγροτικές περιοχές ή αστικά κέντρα. Στην σελίδα των Ακινήτων μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις στρατηγικές καταστημάτων μας και τα κέντρα Logistics. Θέλετε να μισθώσετε ένα κατάστημα ή να μας προσφέρετε ένα ακίνητο; Εδώ απαριθμούνται οι δυνατότητες επικοινωνίας όλων των περιοχών στην Κύπρο.