Η Lidl Κύπρου διοργανώνει την πρώτη «Lidl Supplier Day» και ενδυναμώνει τη συνεργασία με τους προμηθευτές της

Η εταιρεία υποδέχτηκε στρατηγικούς συνεργάτες της, από την Κύπρο και την Ελλάδα, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις τρέχουσες επιδόσεις της εταιρείας, τα φιλόδοξα σχέδιά της σε θέματα βιωσιμότητας, ενώ έμφαση δόθηκε στον αναπόσπαστο ρόλο τους στην επίτευξη μελλοντικών στόχων.

05.12.2023 | Λάρνακα

Lidl Supplier Day

Ιωάννης Καρανάτσιος, Chief Commercial Officer και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Κύπρου

Την πρώτη Lidl Supplier Day με τίτλο «Προοπτικές. Δυνατότητες. Συνεργασία.» διοργάνωσε, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, η Lidl Κύπρου καλωσορίζοντας διαδικτυακά περισσότερους από 30 στρατηγικούς προμηθευτές της σε Κύπρο και Ελλάδα, οι οποίοι επιλέχθηκαν βάσει της σημαντικότητας της κατηγορίας προϊόντων τους, καθώς και του συνολικού μεγέθους της συνεργασίας.

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα για την εφοδιαστική αλυσίδα συζητήθηκαν οι τρέχουσες υποχρεώσεις, οι ευκαιρίες και οι νέες προκλήσεις για το 2024, όπως η ανάγκη ψηφιοποίησης των επιχειρησιακών διαδικασιών,  η κλιμακούμενη ανάγκη των καταναλωτών για βιώσιμη κατανάλωση, οι αυξανόμενες κανονιστικές διατάξεις σε θέματα βιωσιμότητας, καθώς και οι δυσκολίες στον εφοδιασμό λόγω της τεταμένης κατάστασης στις μεταφορές.

Ο CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Κύπρου, Martin Brandenburger, σήμανε την έναρξη της εκδήλωσης, απευθύνοντας χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στον Ιωάννη Καρανάτσιο, Chief Commercial Officer και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Κύπρου, ο οποίος συνεχάρη τους προμηθευτές για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αλλεπάλληλων προκλήσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα από την πανδημία μέχρι τον  πληθωρισμό.

«Στο δυναμικό, όσο και απαιτητικό περιβάλλον που διαμορφώνεται, πιστεύουμε ότι είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να  ευθυγραμμίσουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις επερχόμενες προκλήσεις από κοινού. Ως ο κορυφαίος λιανέμπορος της Ευρώπης, προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε μία βιώσιμη ανάπτυξη μαζί με τους προμηθευτές μας», δήλωσε ο Ιωάννης Καρανάτσιος, Chief Commercial Officer και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Κύπρου.

Η ατζέντα της ημέρας περιλάμβανε ενημέρωση σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας, διασφάλισης ποιότητας, εφοδιαστικής αλυσίδας, συστημάτων και supplier management.

Με όραμα μία βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα, από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η Lidl Κύπρου αναπτύσσεται μαζί με τους πάνω από 90 προμηθευτές της προωθώντας και ενισχύοντας την προοπτική τους, εντός και εκτός συνόρων σε 26 χώρες, στις οποίες δραστηριοποιείται η Lidl. Συγκεκριμένα για το οικονομικό έτος 2022 ο τζίρος από τις απευθείας εξαγωγές χαλλουμιού των Κυπρίων προμηθευτών στο εξωτερικό ξεπέρασε τα 19 εκατ. ευρώ.

Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, η εταιρεία αξιοποιεί τις δυνατότητες βελτιστοποίησης σε όλο το μήκος της αλυσίδας, η οποία δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (491.78 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα