Η Lidl Κύπρου Μέγας Χορηγός του μεγαλύτερου ενιαίου καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο

Ο καθαρισμός θα λάβει χώρα στο Γραμμικό Πάρκο Λευκωσίας την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Τελετής Λήξης της Εβδομάδας Καθαρισμού που διοργανώνει το Let’s Do It! Cyprus, με τον ενεργό συντονισμό και τη στήριξη των Δήμων Λευκωσίας, Στροβόλου και Λακατάμιας.

23.10.2023 | Λάρνακα

Pediaios Clean up

Παραμένοντας πιστή στις εταιρικές της αξίες, η Lidl Κύπρου, συνεχίζει να στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες και ενέργειες που κύριο μέλημά τους έχουν την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης. Σε αυτό το πλαίσιο φέτος, ως Μέγας Χορηγός του μεγαλύτερου ενιαίου καθαρισμού που έγινε ποτέ στην Κύπρο, θα δώσει το μεγάλο της «παρών» την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Γραμμικό Πάρκο Λευκωσίας, στην Τελετή Λήξης της Εβδομάδας Καθαρισμού που διοργανώνει το Let’s Do It! Cyprus με την συμβολή των Δήμων Λευκωσίας, Στροβόλου και Λακατάμιας που γειτνιάζουν του πάρκου.

Ο καθαρισμός θα επεκταθεί σε όλο το μήκος του πάρκου, μήκους 14 χιλιομέτρων. Τα 3 σημεία έναρξης του καθαρισμού θα είναι το Δημοτικό Πάρκο Λευκωσίας, το Δημαρχείο Στροβόλου και το Πάρκο Ποδηλάτων στη Λακατάμια. Σε κάθε σημείο, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και δωρεάν εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, ενώ εκεί θα βρίσκονται και η δημοφιλής καντίνα της Lidl Κύπρου, Vantastic, το LFA On The Go, η κινητή εκδοχή της Lidl Food Academy, καθώς και περίπτερο της Lidl Κύπρου, τα οποία θα προσφέρουν προϊόντα Lidl και εξοπλισμό καθαρισμού στους συμμετέχοντες.

Η δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους, είναι μέρος της στρατηγικής και του οράματος της Lidl Κύπρου. Για αυτό, αναλαμβάνει διαχρονικά και συστηματικά, ένα σύνολο δράσεων που προωθούν και στηρίζουν έμπρακτα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, την αειφόρο ανάπτυξη, και τη σωστή διαχείριση πόρων. Γιατί ένα υγιές φυσικό περιβάλλον δε διασφαλίζει μόνο την ποιότητα της δικής μας ζωής, αλλά και αυτή των μελλοντικών γενεών στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δήλωση ενδιαφέροντος, το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει είτε απευθείας με τους Αρμόδιους Δήμους στα πιο κάτω στοιχεία, είτε να αποστείλει email στο letsdoitcy@gmail.com με τίτλο ‘Τελετή Λήξης’:

Δήμος Λευκωσίας:  22797000 - Τηλεφωνικό Κέντρο Δήμου Λευκωσίας

Δήμος Στροβόλου:  22470470 - Τηλεφωνικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου

Δήμος Λακατάμιας:  22-364000 - Τηλεφωνικό Κέντρο Δήμου Λακατάμιας

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (476.71 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα