Κορυφαίος εργοδότης για 2η συνεχομένη χρονιά η Lidl Κύπρου

05.02.2019 12:00:00 | Λάρνακα

Δημιουργικό για το ΔΤ.

Η Lidl Κύπρου κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο TOP EMPLOYER και ανταποδίδει με αυξήσεις στην dream team της

Η Lidl Κύπρου κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη στην Κύπρο από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers», που πιστοποιεί σε ετήσια βάση και σε παγκόσμιο επίπεδο τους κορυφαίους εργοδότες, οι οποίοι διακρίνονται για την υποστήριξη προς τους εργαζομένους τους, για τις αμοιβές και παροχές, για την εταιρική κουλτούρα, αλλά και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης και εκπαίδευσης που τους προσφέρουν. 

Σε ανακοίνωσή της, η Lidl Κύπρου ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις την καλύτερη ομάδα, παραμένεις στην κορυφή! Με τον τίτλο TOP EMPLOYER ξανά δικό μας, συνεχίζουμε με ακόμα υψηλότερες αποδοχές για την dream team μας!».

Η αύξηση στις αποδοχές που αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια μιας νέας μισθολογικής πολιτικής που θα εφαρμόσει η Lidl Κύπρου από την 1η Μαρτίου 2019 µε στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των βασικών αρχών της όπως είναι η αξιοκρατία, η εμπιστοσύνη και η δικαιοσύνη αλλά και η ισότητα ευκαιριών για όλους. Η νέα αυτή μισθολογική πολιτική θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των απολαβών όλων των εργαζομένων και κατά συνέπεια την αυξημένη επένδυση σε μισθούς με τη συνολική μισθοδοσία να ξεπερνάει τα 12.000.000€ το 2019.

H Lidl Κύπρου έχει ως προτεραιότητα την παρακίνηση, την ικανοποίηση και τη δέσμευση των ανθρώπων της Lidl, έχοντας τους στο επίκεντρο. Γι’ αυτό, υιοθέτησε πέρυσι το «new way of working» στα νέα της γραφεία στη Λάρνακα, με μοντέρνους χώρους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργαζομένων. 

Η τελετή της βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις 14.02.2019, από το Ινστιτούτο "Top Employers" στο Άμστερνταμ.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (1.86 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα