Η Lidl Κύπρου χαρίζει αγάπη στηρίζοντας για ακόμα μία χρονιά το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Η εταιρεία συνεχίζει για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά να στέκεται αρωγός στο σπουδαίο έργο του Συνδέσμου.

11.12.2023 | Λάρνακα

Christmas Loyalty Anticancer

Η Lidl Κύπρου, θέτοντας στο επίκεντρο τον συνάνθρωπο και με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, και αυτά τα Χριστούγεννα χαρίζει αγάπη σε όσους το έχουν ανάγκη. Έτσι, από τη Δευτέρα 11 μέχρι και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus, η εταιρεία θα προσφέρει 0,50€ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», καλύπτοντας, μέσω αυτού, τα λειτουργικά έξοδα δύο δωματίων για ένα ολόκληρο χρόνο.

Αυτή η πράξη έρχεται να προστεθεί σε ένα ευρύ φάσμα ενεργειών και δράσεων που λαμβάνει η εταιρεία για την στήριξη του εν λόγω Συνδέσμου. Συγκεκριμένα, η Lidl Κύπρου στέκεται στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, στηρίζοντας, πέρα από το Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων, το επισιτιστικό πρόγραμμα του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», πραγματοποιεί πολυάριθμες προϊοντικές δωρεές, καθώς και ποικίλες ενέργειες στήριξης για την ενίσχυση του Συνδέσμου.

Για τη Lidl Κύπρου, η στήριξη των συνανθρώπων μας, αποτελεί προτεραιότητα και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις.

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και σκανάρετε κι εσείς την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus για καλό σκοπό. Γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας!

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (794.03 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα