Αυτή τη Σαρακοστή στα Lidl πρωταγωνιστεί η γεύση

Η Lidl Κύπρου καλωσορίζει τη Σαρακοστή με μια διαφημιστική καμπάνια για την ανανεωμένη σειρά νηστίσιμων προϊόντων.

20.02.2023 | Λάρνακα

Καλή Σαρακοστή και καλή μας όρεξη!

Από τις 20 Φεβρουαρίου 2023, η Lidl Κύπρου υποδέχεται τη Σαρακοστή φέρνοντας ακόμα περισσότερα σαρακοστιανά προϊόντα στο τραπέζι των καταναλωτών, μέσα από τη σειρά προϊόντων «ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ» με περισσότερες από 80 γεύσεις σε ανανεωμένες συσκευασίες.

Η Lidl Κύπρου γνωρίζει ότι κάθε εποχή είναι συνδεδεμένη με τις γεύσεις της. Η εποχή με το πιο χαρακτηριστικό αποτύπωμα είναι αυτή της Σαρακοστής. Με ρίζες στην παράδοση, αλλά και το βλέμμα στις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες της χώρας μας, η Σαρακοστή μάς προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε συνταγές και διατροφική αξία.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Lidl Κύπρου φέρνει στο προσκήνιο όλες αυτές τις ξεχωριστές νηστίσιμες γεύσεις. Αυτές που περιμένουν όλη τη χρονιά, για να λάμψουν και να μας θυμίσουν πόσο πραγματικά απολαυστικές είναι. Σε μια ταινία με γρήγορο μοντάζ, διασκεδαστικό λόγο και χρήση πολλών διαφορετικών τεχνικών κινηματογράφησης, η Lidl Κύπρου αναγνωρίζει ότι στη Σαρακοστή πρωταγωνιστεί η γεύση!

Η καμπάνια ξεδιπλώνεται τόσο στην τηλεόραση, το διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωση αλλά και έντυπα, όσο και σε υλικά καταστημάτων και διαφημιστικά φυλλάδια. Απολαύστε την ταινία εδώ.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (933.43 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα