Η Lidl Κύπρου υποδέχεται την άνοιξη με έναν μεγάλο διαγωνισμό

Μέχρι την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, 50 χρήστες της εφαρμογής Lidl Plus έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σπουδαία δώρα τεχνολογίας.

12.03.2024 | Λάρνακα

Lidl Plus Spring Competition

Η Lidl Κύπρου και το Lidl Plus καλωσορίζουν την άνοιξη με έναν ξεχωριστό διαγωνισμό ο οποίος χαρίζει σε 50 τυχερούς της εφαρμογής Lidl Plus πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα, μέχρι την Κυριακή 7 Απριλίου, κάθε χρήστης Lidl Plus μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, μπαίνοντας έτσι αυτόματα στην κλήρωση για να διεκδικήσει συναρπαστικά δώρα:

  • 10 Apple Watch Smartwatches
  • 10 Smart TV Samsung Frame
  • 10 Samsung Galaxy Smartphones
  • 10 κονσόλες Nintendo Switch
  • 10 Lenovo Thinkbook Laptop

Το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς και οι χρήστες της εφαρμογής απολαμβάνουν ακόμα περισσότερη απλότητα στη χρήση, αλλά και περισσότερη εξοικονόμηση, καθώς πλέον βρίσκουν περισσότερα Daily Savers, ώστε να αποταμιεύουν ακόμα περισσότερα χρήματα κάθε εβδομάδα. Τα Daily Savers δεν χρειάζονται ενεργοποίηση, ενώ παράλληλα οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν την προσφορά που τους ενδιαφέρει όσες φορές επιθυμούν. 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους & προϋποθέσεις εδώ.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό!

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (545.75 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα