Τετραπλή διάκριση της Lidl Κύπρου στα Cyprus Retail Excellence Awards

Η εταιρία κατέκτησε 2 Gold και 2 Silver βραβεία για τις επιχειρηματικές πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις της στο κυπριακό λιανεμπόριο.

08.07.2021 | Λάρνακα

Με τέσσερα βραβεία διακρίθηκε η Lidl Κύπρου στη διοργάνωση των Cyprus Retail Excellence Awards 2020, τον θεσμό που θεσπίστηκε με σκοπό να αναδείξει τις άριστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις στο κυπριακό λιανεμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών.
 
Συγκεκριμένα, η Lidl Κύπρου απέσπασε τα εξής βραβεία:

•    Gold βραβείο στην κατηγορία «Direct / Experiential / Live Εκστρατεία»    για τη Lidl Food Academy, μία πανευρωπαϊκή καινοτομία στην Κύπρο. Η εταιρία εμπνεύστηκε και δημιούργησε έναν χώρο μάθησης, εκπαίδευσης αλλά και συναναστροφής, διοργανώνοντας μαθήματα μαγειρικής, σεμινάρια διατροφής, γευσιγνωσίας, οινογνωσίας, θεματικές βραδιές, δωρεάν για όλους τους πελάτες της.
•    Gold βραβείο στην κατηγορία «Διαφημιστική Εκστρατεία»  για την επετειακή καμπάνια «10 χρόνια Lidl, 10 χρόνια Quality for Less», στόχος της οποίας ήταν να ενισχυθεί η αίσθηση της υπερηφάνειας όσων επιλέγουν τη Lidl Κύπρου για τις αγορές τους, αποτελώντας μέρος της νέας κουλτούρας και της ευρωπαϊκής αντίληψης που αντιπροσωπεύει η Lidl στα ψώνια, υλοποιώντας σταθερά, κάθε μέρα, το brand promise “Quality for less”. 
•    Silver βραβείο στην κατηγορία «Συμβολή στην Απασχόληση» για την ανάπτυξη του Employer Value Proposition, ενός στρατηγικού εργαλείου το οποίο χαρτογραφεί τις εσωτερικές ανάγκες και τα θέλω των υπαλλήλων, τις  ανάγκες των δυνητικών υποψηφίων στην κυπριακή αγορά αλλά και το vision του top management.

•    Silver βραβείο στην κατηγορία «Δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών και κάλυψη των πελατειακών αναγκών στο πλαίσιο της προσαρμογής στα νέα δεδομένα που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού» για την πολιτική Covid-19 που εφάρμοσε η Lidl Κύπρου με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων, πελατών και προμηθευτών της.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου, στη Λευκωσία με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του κυπριακού λιανεμπορίου. Τα βραβεία παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, Σπύρος Κονδύλης, ο οποίος δήλωσε: «Aισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά, γιατί οι βραβεύσεις της Lidl είναι άμεσα συνυφασμένες με τη φιλοσοφία της εταιρίας, η οποία θέτει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο. Τα δύο silver βραβεία αποτελούν την επιβράβευση μίας μεγάλης ομαδικής προσπάθειας, η οποία
επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής που χαράξαμε με το ξέσπασμα της πανδημίας για τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων, των πελατών και των προμηθευτών μας, αλλά και της ουσιαστικής συμβολής μας στην απασχόληση».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα δύο χρυσά βραβεία που απέσπασε η Lidl Κύπρου: «Είμαι διπλά περήφανος, γιατί η Lidl διακρίνεται και στον τομέα της επικοινωνίας, μέσω της οποίας τα μηνύματά μας διαχέονται στην κοινωνία. Τα δύο βραβεία που εξασφαλίσαμε για την πανευρωπαϊκή καινοτομία της Lidl Food Academy και την επετειακή καμπάνια της Lidl Κύπρου, μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης πάνω σε στέρεες βάσεις», πρόσθεσε ο κ. Κονδύλης, καταλήγοντας πως αυτές οι διακρίσεις αναθέτουν περισσότερη ευθύνη για τη συνέχεια.
 
Η Lidl Κύπρου λειτουργεί με οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα.
Εξελίσσοντας συνεχώς το επιχειρηματικό της μοντέλο, η εταιρία υλοποιεί ενέργειες με προσανατολισμό τον πελάτη, την υπεύθυνη χρήση των πόρων, καθώς και τη συναναστροφή με αμοιβαίο σεβασμό με τους καταναλωτές, τους συνεργάτες και τους εταίρους της στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο. 

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (798.4 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα