Η Lidl Κύπρου προωθεί τα βιολογικά προϊόντα και προχωράει σε μειώσεις τιμών

Η εταιρεία στην προσπάθειά της να προωθήσει μία πιο συνειδητή και βιώσιμη διατροφή, έχει προχωρήσει στην επέκταση της γκάμας βιολογικών προϊόντων και παράλληλα στη μείωση μέχρι και 35% στις τιμές σε αρκετά προϊόντα της, τα οποία το κοινό μπορεί να προμηθευτεί από τα καταστήματά της από την Πέμπτη 20 Ιουλίου.

20.07.2023 | Λάρνακα

Η Lidl Κύπρου προωθεί τα βιολογικά προϊόντα και προχωράει σε μειώσεις τιμών

Για τη Lidl Κύπρου, η ποιότητα και η φρεσκάδα αποτελούν δύο από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά τα οποία διέπουν όλη την εφοδιαστική της αλυσίδα. Για αυτό και προσφέρει καθημερινά στο κοινό προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, τόσο στην παραγωγή τους και στις απαιτήσεις από τους συνεργάτες, καθώς και σε όλα τα στάδια που ακολουθεί κάθε προϊόν για να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων της και τελικά στο καλάθι των καταναλωτών της.

Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μία γκάμα πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων, προσφέροντας συνεχώς το καλύτερο - την πιο βιώσιμη γκάμα στην καλύτερη τιμή. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε σχεδόν 300 βιολογικά προϊόντα.

Από την Πέμπτη 20 Ιουλίου, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και «βιολογικά και οικονομικά» προϊόντα, με έκπτωση μέχρι και 35%. Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προϊόντα εδώ.

Ο τρόπος διατροφής έχει τεράστιο αντίκτυπο στην υγεία μας και στο περιβάλλον και γι' αυτό η Lidl Κύπρου έχει υιοθετήσει μία σειρά μέτρων ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές της την πιο βιώσιμη γκάμα στην καλύτερη τιμή.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (1.59 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα