Σε πρόσθετα μέτρα για την προάσπιση της υγείας και ασφάλειας πελατών και εργαζομένων προχωρά η Lidl Κύπρου

20.03.2020 | Λαρνακα

Safety measures.

Για τη Lidl Κύπρου η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της συνιστά απόλυτη προτεραιότητα. Για αυτό και ενισχύει τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα καταστήματά της για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19 με την πρωτοβουλία τοποθέτησης προστατευτικών διαχωριστικών από πλεξιγκλάς στα ταμεία και επιπλέον σταθμών αντισηψίας χεριών στους χώρους των καταστημάτων.

Η τοποθέτηση των προστατευτικών διαχωριστικών έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή και αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 23.03 σε όλα τα ταμεία του δικτύου καταστημάτων της Lidl Κύπρου.
 

Με την τοποθέτηση τους, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού Covid-19 τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον πελάτη που εξυπηρετείται στο ταμείο.
 

Οι εργαζόμενοι στα 17 καταστήματα και το εφοδιαστικό κέντρο λαμβάνουν ατομικά μέτρα προστασίας με γάντια και αντισηπτικά χεριών ενώ εφαρμόζεται η νομοθετικού χαρακτήρα οδηγία της αναλογίας του ενός ατόμου ανά 8τ.μ που μειώνει την πιθανότητα διασποράς του ιού.
 

Με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα η Lidl Κύπρου προχωρά διαρκώς σε νέες πρωτοβουλίες και πρόσθετα μέτρα για την προάσπιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών της.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (654.55 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα