Έξι διακρίσεις απέσπασε η Lidl Κύπρου στα Cyprus Customer Excellence Awards

Κατέκτησε δυο Gold βραβεία για το καλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης από επιχείρηση λιανικού εμπορίου Lidl Plus, καθώς και Best Customer Service Training.

06.04.2022 | Λάρνακα

Cyprus Customer Excellence Awards

Στη φετινή διοργάνωση αναδείχθηκαν πρακτικές από επιχειρήσεις, που επενδύουν στην εξυπηρέτηση του πελάτη και το αποδεικνύουν καθημερινά με έργα, κερδίζοντας την αφοσίωση του και αξιοποιώντας τα δεδομένα που συγκεντρώνουν, με τρόπο που να εξυπηρετούν τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του.

Η Lidl Κύπρου αποδεικνύει έμπρακτα και φέτος ότι θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο των στρατηγικών της προτεραιοτήτων, επιδιώκοντας τη μέγιστη ικανοποίησή του.

Συγκεκριμένα η Lidl Κύπρου απέσπασε στη φετινή διοργάνωση των Cyprus Customer Excellence Awards:

Gold για τη Παραγωγική εξυπηρέτηση στα ταμεία στην κατηγορία Best Customer Service Training

Bronze για τη νέα θέση εργασίας Expert Φρεσκάδας στην κατηγορία Best Customer Service Training καθώς και

Silver για τo Quail Digital την Ασύρματη Ενδοεπικοινωνία Συνεργατών στην κατηγορία Best Use of Technologies in Customer Service

Επιπρόσθετα για την εφαρμογή Lidl Plus το οποίο αποτελεί, όχι μόνο «κατ’ όνομα» αλλά και στην ουσία του, ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, καθώς ανταμείβει σε εβδομαδιαία βάση τους κατόχους του κατέκτησε τρία βραβεία:

Gold ως Best Achievement in Retail

Silver στην κατηγορία Best Use of Rewards & Incentives

Silver ως Best Customer Loyalty & Engagement Initiative και

Η Lidl Κύπρου επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά ότι προτεραιότητά της παραμένει να καινοτομεί και να εξελίσσεται, εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές σε όλες τις εκφάνσεις της επιχειρηματικής της καθημερινότητας, στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (126.86 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα