Η Lidl Κύπρου προσέφερε 110.000€ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου ενισχύοντας για ακόμα μία χρονιά το σπουδαίο έργο του

Η εταιρεία για 11η συνεχή χρονιά παραμένει έμπρακτα σταθερός συνοδοιπόρος του Συνδέσμου και των ατόμων με εμπειρία καρκίνου.

30.01.2024 | Λάρνακα

Christmas Loyalty

Η Lidl Κύπρου, παραμένοντας πιστή στις διαχρονικές εταιρικές της αξίες στηρίζει και ενισχύει σταθερά το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο του  Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία παρέδωσε στον Σύνδεσμο επιταγή συνολικής αξίας 110.000€, κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024, στα γραφεία του Συνδέσμου στη Λευκωσία, τα οποία θα καλύψουν τα λειτουργικά έξοδα δυο δωματίων, μέσω του Προγραμματος Υιοθέτησης Δωματίων του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα».

Το εν λόγω χρηματικό ποσό συγκεντρώθηκε με την πολύτιμη συμβολή του κοινού στην ενέργεια της Lidl Κύπρου με τίτλο «Χαρίζουμε Αγάπη» κατά την οποία από τις 11 Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus, η εταιρεία προσέφερε €0,50 στον Αντικαρκινικό  Σύνδεσμο Κύπρου. Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα αυτό, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 219.589 σκαναρίσματα από τα οποία συγκεντρώθηκε συνολικά το ποσό των 109.794,50€, ωστόσο η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά του ποσού των 110.000€.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lidl Κύπρου, πέρα από αυτή την ενέργεια, κατά τον προηγούμενο χρόνο, πραγματοποίησε ποικίλες δράσεις και ενέργειες συγκέντρωσης πόρων για την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, συμπεριλαμβάνεται και η κάλυψη όλων των εξόδων των δύο φαντασμαγορικών φιλανθρωπικών συναυλιών με τίτλο «200 Κιθάρες με τον Νίκο Πορτοκάλογλου», από τις οποίες όλα τα έσοδα, ύψους €40.000, δόθηκαν στον Σύνδεσμο. Επιπροσθέτως, αναφέρεται πως η εταιρεία για ενδέκατη συνεχή χρονιά κάλυψε πλήρως το Επισιτιστικό Πρόγραμμα του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» με προϊοντικές δωρεές αξίας σχεδόν 20.000€. Η εταιρεία, εδώ και 11 χρόνια, παραμένει ενεργά στο πλευρό των ατόμων με εμπειρία καρκίνου μέσω του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου με συνολική  συνεισφορά πάνω από €1.000.000.

Η Lidl Κύπρου με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία και στα μέλη της, αποδεικνύει την σταθερή αφοσίωσή της στην κοινωνική προσφορά και συνεχίζει να διαγράφει σταθερά την πορεία στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (45.8 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα