Η Lidl Κύπρου επιβραβεύει τους ανθρώπους της με επιπρόσθετες χρηματικές παροχές ύψους 450.000€

Μια έμπρακτη απόδειξη ευγνωμοσύνης προς την ομάδα.

15.02.2024 | Λάρνακα

Lidl Cyprus rewards its employees

Η Lidl Κύπρου επιβραβεύει τη συλλογική προσπάθεια και συνεισφορά της ομάδας της, προχωρώντας στη χορήγηση επιπρόσθετων χρηματικών παροχών συνολικού ύψους 450.000€.

Η ενίσχυση αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και επιπρόσθετων παροχών που εξασφαλίζει η εταιρεία για το σύνολο των εργαζομένων της. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται 13,5 μισθοί τον χρόνο, vouchers 2 φορές το χρόνο ύψους έως 400€ και ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση για κάθε μέλος της ομάδας της.

«Για άλλη μια χρονιά, εξασφαλίζουμε την ενίσχυση του εισοδήματος όλων των ανθρώπων μας είτε με προγραμματισμένες ετήσιες αυξήσεις, είτε με την επιπρόσθετη αυτή ενίσχυση. Μαζί με την ομάδα μας πετυχαίνουμε τους στόχους μας και προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Και μαζί τους μοιραζόμαστε και τις επιτυχίες μας.» δήλωσε σχετικά ο Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Κύπρου.

 Η Lidl Κύπρου πιστοποιήθηκε και φέτος ως Κορυφαίος Εργοδότης για 7η συνεχόμενη χρονιά, ένας τίτλος που επιβεβαιώνει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της και επισφραγίζει τη δέσμευσή της ως προς την ευημερία της ομάδας της.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (197.79 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα