Η Lidl Κύπρου ενισχύει το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, με το ποσό των €106.000

Για 10η συνεχή χρονιά, η εταιρεία παραμένει σταθερός συνοδοιπόρος ενισχύοντας το έργο του Συνδέσμου και στέκεται στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη.

01.02.2023 | Λάρνακα

Η Lidl Κύπρου ενισχύει το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, με το ποσό των €106.000

Με επίκεντρο τον συνάνθρωπο και τη φροντίδα όσων το έχουν ανάγκη, η Lidl Κύπρου στηρίζει έμπρακτα για ακόμα μία χρόνια το σπουδαίο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου για τους ασθενείς με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειές τους.

Και φέτος, η εταιρεία πραγματοποίησε μία ενέργεια αγάπης και προσφοράς, σε συνεργασία με το Lidl Plus. Από τις 12 Δεκεμβρίου και έως τις 8 Ιανουαρίου, με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus, η Lidl Κύπρου προσέφερε 0,50 ευρώ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Κατά το διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκαν 210.510 σκαναρίσματα από τα οποία συγκεντρώθηκε συνολικά το ποσό των 105.255 ευρώ και η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά του ποσού των 106.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα διατεθεί για την κάλυψη του κόστους λειτουργίας δύο δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», καθώς επίσης και για τα λειτουργικά έξοδα του Επισιτιστικού Προγράμματός του.

Η προσφορά αυτή της Lidl Κύπρου στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου προστίθεται στη γενικότερη σχέση αγάπης και υποστήριξης, με δωρεές οι οποίες ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ μέχρι το 2022.

Η Lidl Κύπρου, από την έναρξη της δραστηριότητάς της το 2012, παραμένει πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας και κοινωνικής προσφοράς της, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά και έμπρακτα μέσω των ενεργειών και δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί, βαδίζοντας σταθερά στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (1.61 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα