H Lidl Κύπρου Αργυρός Χορηγός του Limassol Book Fair

Η εταιρεία στήριξε για 2η συνεχή χρονιά τον σπουδαίο αυτό πολιτισμικό θεσμό, που λαμβάνει χώρα στη Λεμεσό.

21.11.2023 | Λάρνακα

Limassol Book Fair 2023

Η Lidl Κύπρου, στήριξε περήφανα τo Limassol Book Fair ως Αργυρός Χορηγός, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στη μεγάλη αυτή γιορτή του βιβλίου, η Lidl Κύπρου έδωσε δυναμικά το «παρών» της με της ισχυρή της στήριξη αλλά και με την παρουσία του Lidl Vantastic. Η δημοφιλής καντίνα της Lidl Κύπρου, ήταν εκεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ, προσφέροντας υγιεινά σνακ και ροφήματα στους παρευρισκόμενους.

Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, λειτούργησε ως ολοήμερο επαγγελματικό συνέδριο, στο οποίο βρέθηκαν επί σκηνής πάνω από 30 επαγγελματίες από τον χώρο του βιβλίου, από Κύπρο και διεθνώς, για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τη βιομηχανία του βιβλίου, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Τις επόμενες δύο ημέρες, ακολούθησε η Γενική Έκθεση, η οποία ήταν ανοιχτή στο κοινό και φιλοξένησε πάνω από 100 αναγνωρισμένους συγγραφείς και ομιλητές από Κύπρο, Ευρώπη, Ρωσία και Μέση Ανατολή. Ταυτόχρονα, διοργανώθηκαν πέρα από 90 εκδηλώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για διάφορες ηλικιακές ομάδες.

Η Lidl Κύπρου, επενδύει με συνέπεια και επιμονή σε θεσμούς και που ενδυναμώνουν τον πολιτισμό και την κοινωνία. Παράλληλα, παραμένοντας πιστή στις αξίες που τη διέπουν, αναλαμβάνει δράσεις, συνάπτει συνεργασίες, και στηρίζει θεσμούς, όπως το Limassol Book Fair που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, και να συμβάλουν έμπρακτα σε ένα καλύτερο αύριο.

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Λήψη