Η Lidl Κύπρου στηρίζει έμπρακτα για 9η χρονιά τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό αναβαθμίζοντας τις ομάδες Πρώτων Βοηθειών.

12.04.2022 | Λάρνακα

Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο

easterloyalty

Η Lidl Κύπρου, πιστή στις αξίες που τη διέπουν, δεσμεύεται να στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία και ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βρίσκεται η ανθρωπότητα. Παιδιά και οι οικογένειές τους έχουν καθημερινά την ανάγκη στήριξης από τις ομάδες του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 7 Μαρτίου έως τις 24 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με κάθε αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας Favorina, η Lidl Κύπρου προσφέρει €0,35 για την αναβάθμιση του εξοπλισμού και των ομάδων Πρώτων Βοηθειών του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού σε Παγκύπρια βάση.

Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, και οι καταρτισμένοι εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών του έχουν εξειδικευθεί σε θέματα Πρώτων Βοηθειών για τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης από τον Νορβηγικό Ερυθρό Σταυρό. Εφαρμόζοντας καινοτόμους, βέλτιστες πρακτικές και επίκαιρες μεθόδους είναι σταθερά προσανατολισμένοι στον βασικό τους στόχο που είναι η μείωση των ζημιών από έκρυθμες καταστάσεις  και η ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου,   συμβάλλοντας στη διάσωση θυμάτων σε έκτακτες καταστάσεις, ατυχήματα, φυσικές ή τεχνολογικές καταστροφές.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την ενέργεια στα 18 καταστήματα της Lidl Κύπρου πρόκειται να διατεθεί για την αναβάθμιση του εξοπλισμού και των μεθόδων σε έκτακτες περιπτώσεις Παγκύπρια.  Στα πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, η Lidl Κύπρου ενδυναμώνει τους διαχρονικούς δεσμούς της με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, στηρίζοντας το έργο του οργανισμού, σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε περιόδου, προσβλέποντας στο όραμα για ένα κοινό καλύτερο αύριο.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (3.82 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα