Η Lidl Κύπρου έφερε όλη τη μαγεία των Χριστουγέννων σε ένα άκρως εορταστικό πρωινό για φίλους και συνεργάτες της

Η εταιρεία για ακόμα μία χρονιά άνοιξε τις πόρτες της Lidl Food Academy, την Ακαδημία Μαγειρικής της στο κέντρο της Λευκωσίας, και υποδέχτηκε εκπροσώπους των Μέσων σε ένα «μαγικά» χριστουγεννιάτικο brunch.

18.12.2023 | Λάρνακα

Christmas Media Brunch

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου η Lidl Κύπρου θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους και συνεργάτες της από τον χώρο των ΜΜΕ για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη, οργάνωσε ένα γιορτινό πρωινό γεμάτο εκπλήξεις και δώρα.

Το πλούσιο χριστουγεννιάτικο brunch πραγματοποιήθηκε στη Lidl Food Academy, σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα όπου όλοι οι καλεσμένοι έγιναν μία παρέα και μοιράστηκαν χαρούμενες και αυθεντικά χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Oι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν live cooking και ένα πλούσιο γιορτινό μπουφέ με μεγάλη ποικιλία και εννοείται, πεντανόστιμα χριστουγεννιάτικα γλυκά και όλα αυτά με την υπέροχη συνοδεία jazz μουσικής. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα πλούσια δώρα που προσέφερε η Lidl Κύπρου σε όλους τους καλεσμένους, καθώς και μεγάλες εκπλήξεις για τους τυχερούς νικητές της ημέρας.

Η εκδήλωση ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους καλεσμένους, όπως άλλωστε και όλες οι εκδηλώσεις της Lidl Food Academy. Σε αυτό συντελεί πάντα το όμορφο και ζεστό κλίμα της Ακαδημίας αλλά και οι στενές, διαχρονικές σχέσεις της Lidl Κύπρου με όλους τους συνεργάτες και φίλους της.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (1.49 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα