Τα Χριστούγεννα έρχονται και φέτος στη Lidl Food Academy

Ασφαλείς γιορτινές εκδηλώσεις στη Lidl Food Academy. Μικροί και μεγάλοι, όλοι οι φίλοι της Ακαδημίας της Lidl, περιμένουν κάθε χρόνο με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα! Ο λόγος; Τα ξεχωριστά “Christmas Days’ της Ακαδημίας, που περιλαμβάνουν χριστουγεννιάτικες νοστιμιές, παραδοσιακό ζεστό κρασί, μουσική, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, δώρα και εκπλήξεις για όλους!

13.12.2021 | Λάρνακα

Christmas Days

Φέτος, ακόμα και με τις ιδιαιτερότητες που έχει φέρει ο COVID-19 στη ζωή μας, οι “Christmas Days’ θα πραγματοποιηθούν με χαρά, χριστουγεννιάτικη διάθεση και, φυσικά με ασφάλεια, αφού θα τηρούνται σχολαστικά όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από τις υγειονομικές αρχές.

Η έναρξη των γιορτινών εκδηλώσεων για το κοινό πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, όπου η ομάδα της Ακαδημίας ήταν πανέτοιμη να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους. Της επίσημης έναρξης, όμως, είχε ήδη προηγηθεί ένα πλούσιο πρόγευμα για εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες της Lidl Κύπρου, καθώς και εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι είχαν τη χαρά να απολαύσουν live cooking υπό τη συνοδεία live jazz μουσικής.

Όμως, και το πρόγραμμα των “Christmas Days’ προβλέπεται άκρως γιορτινό, εντυπωσιακό και πλούσιο! Η Ακαδημία θα είναι ανοιχτή την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, αλλά και τα επόμενα δύο σαββατοκύριακα 11-12 και 18-19 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο 11 και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν, βέβαια, τα προγραμματισμένα χριστουγεννιάτικα σεμινάρια, μόνο για συμμετέχοντες.

Όλοι οι επισκέπτες της Ακαδημίας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζεστό κρασί, ζεστό τσάι και ζεστά φρεσκοψημένα μπισκότα, που θα φουρνίζονται όλη μέρα και θα γεμίζουν τον χώρο με το λαχταριστό τους άρωμα. Επιπλέον, θα υπάρχει στον χώρο photobooth, ώστε οι παρευρισκόμενοι να φωτογραφίζονται και να παραλαμβάνουν τις φωτογραφίες τυπωμένες επιτόπου, αλλά και να τις κοινοποιούν, αν θέλουν, σε ψηφιακή μορφή στα κοινωνικά δίκτυα.

Τη διάθεση θα κρατάει ευχάριστη και γιορτινή ο DJ που θα βρίσκεται στον χώρο, ενώ οι σεφ της Ακαδημίας θα διακοσμούν ζωντανά Christmas Cakes, μια δραστηριότητα που θα μπορεί να παρακολουθεί το κοινό, αλλά και να συμμετέχει σε κλήρωση ώστε να διεκδικήσει ένα από τα εορταστικά, διακοσμημένα γλυκίσματα. Άλλωστε, κάθε μία ώρα θα πραγματοποιείται ξεχωριστή κλήρωση για όσους δηλώσουν συμμετοχή, οι οποίοι θα μπορούν έτσι να κερδίσουν πολλά Lidl δώρα.

Θα υπάρχει, όμως, κάτι, ακόμα και για όσους δεν καταφέρουν να παρευρεθούν, αφού το πρωί της Κυριακής 12 και 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Ακαδημίας live link που θα μεταφέρει τον παλμό της γιορτής σε όσους το ακούν. Και φέτος, λοιπόν, η Lidl Food Academy δεν αφήνει κανέναν λάτρη των Χριστουγέννων παραπονεμένο, αφού έχει φροντίσει να προσφέρει κάτι σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας!

Η Lidl Food Academy, πέρα από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για το φαγητό που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας και συμβάλλουν καθοριστικά στην υγεία και την καθημερινή μας ευεξία. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ακαδημίας  για να δείτε όλα τα επερχόμενα σεμινάρια και να δηλώσετε συμμετοχή στο μάθημα της προτίμησης σας.  

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (2.13 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα