Έξι βραβεία απέσπασε η Lidl Κύπρου στα Cyprus Responsible Business Awards 2020

Η εταιρία κατέκτησε 2 Gold, 2 Silver και 2 Bronze βραβεία για τις συνεργασίες και τις πρωτοβουλίες της στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας.

24.06.2021 | Λάρνακα

Με έξι βραβεία διακρίθηκε η Lidl Κύπρου στη διοργάνωση των Cyprus Responsible Business Awards 2020, τον θεσμό που θεσπίστηκε με σκοπό να αναδείξει τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, οι οποίες προάγουν τις αρχές της αειφορίας, της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, η Lidl Κύπρου απέσπασε ισάριθμα βραβεία στη διοργάνωση των Cyprus Responsible Business Awards, ως εξής:

• Gold βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης – ΜΚΟ»  για τη μακροχρόνια συνεργασία της με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό
  • Gold βραβείο στην κατηγορία «Εκδήλωση Εταιρικής Υπευθυνότητας / Φιλανθρωπική Εκδήλωση / Έρανοι»  για την υποστήριξη της Βραδιάς Αγάπης του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
  • Silver βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης - Τοπικής Κοινότητας/Κράτους» για το Πρόγραμμα «Ακαδημία Φαγητού για παιδιά» το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας
  • Silver βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης - Ακαδημαϊκών Φορέων» για τη συνεργασία της με το CTY Greece και την παροχή υποτροφιών στο Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά
  • Bronze βραβείο για τη διοργάνωση του Lidl Wellness Camp
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία “Covid-19 Responsible Business Plan” για το σχέδιο δράσης Covid-19 του Team Lidl

Τα βραβεία παρέλαβαν εκ μέρους της Lidl Κύπρου, η Φωτεινή Παλληκαρίδου, PR Manager, η οποία ευχαρίστησε τη Boussias Cyprus για τις τιμητικές διακρίσεις, προσθέτοντας: «Μέσα από την αλληλεγγύη, τη στήριξη και την ενδυνάμωση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, στοχεύουμε στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για όλους. Με συνεργασίες και ενωμένες δυνάμεις, μας δίνετε η δυνατότητα να μεγαλώσουμε την αλυσίδα αγάπης και κοινωνικής προσφοράς». O Γιάννης Επαμεινώνδας, Head of HR and Administration, δήλωσε «Από την αρχή της πανδημίας έως και σήμερα, ενεργούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, θέτοντας σε προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας. Η διάκριση αυτή μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, επενδύοντας σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με το δίκτυο των συνεργατών μας».

Από την έναρξη της λειτουργίας της, η Lidl Κύπρου θέτει την εταιρική υπευθυνότητα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η επιδίωξη του «καλώς επιχειρείν» αποτελεί βασική της δέσμευση. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία συνεργάζεται με αναγνωρισμένους κοινωνικούς εταίρους, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με στόχο το κοινό καλό στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες