Η Lidl Κύπρου για 10η συνεχή χρονιά στέκεται αρωγός στο έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Αυτήν τη χρονιά, η προσφορά της Lidl Κύπρου εστιάζει στην αναβάθμιση της Υπηρεσίας Διαχείρισης Κρίσεων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

03.04.2023 | Λάρνακα

Μαζί στηρίζουμε τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Πιστή στις αξίες που την διέπουν και στη δέσμευσή της για προσφορά στον τόπο και στην κοινωνία που δραστηριοποιείται, η Lidl Κύπρου στηρίζει και φέτος έμπρακτα τις δράσεις του οργανισμού. 

Αυτό το Πάσχα και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 3 μέχρι και το Σάββατο 15 Απριλίου, με κάθε σκανάρισμα της κάρτας Lidl Plus, η Lidl Κύπρου προσφέρει 0,40€ για τη στήριξη της Υπηρεσίας Διαχείρισης Κρίσεων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Αυτή η ενέργεια έρχεται να προστεθεί σε μία δεκαετή προσφορά στον οργανισμό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη χρηματοδότηση του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών του ιδρύματος ”Στέλλα Σουλιώτη”, με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς ”Πακέτα Αγάπης’’, αλλά και με την αναβάθμιση των Ομάδων και των Υπηρεσιών Πρώτων Βοηθειών που υλοποιήθηκε χάρη στη συνεισφορά της Lidl Κύπρου. 

Για τη Lidl Κύπρου, η στήριξη των συνανθρώπων αποτελεί προτεραιότητα σε όλες τις δράσεις που διέπουν την εταιρική υπευθυνότητα και την κοινωνική προσφορά, οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της, κάτι που αποδεικνύεται έμπρακτα από τις πράξεις της.

Το κοινό μπορεί να συμβάλει με τον δικό του τρόπο σε αυτή την προσπάθεια, σκανάροντας την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus, μέσω της εφαρμογής, την οποία μπορεί να κατεβάσει δωρεάν από το App Store / Google Play/ Huawei AppGallery και κάνοντας γρήγορα και εύκολα εγγραφή.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (451.72 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα