H Lidl Κύπρου σταθερά «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Κύπρο

Η βράβευση για 6η συνεχόμενη χρονιά αποτελεί απόδειξη της συστηματικής προσπάθειας για την εξασφάλιση ενός περιβάλλοντος εργασίας με επίκεντρο τους ανθρώπους.

17.01.2023 | Λάρνακα

H Lidl Κύπρου σταθερά «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Κύπρο, για 6η συνεχόμενη χρονιά

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Lidl Κύπρου βραβεύτηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute με τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη σε Κύπρο και Ευρώπη, για τον προσανατολισμό και τις δράσεις της για την μεγάλη της ομάδα.

Η βράβευση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των δράσεων της Lidl Κύπρου. Η εταιρεία σχεδιάζει και υλοποιεί πληθώρα ενεργειών που εξασφαλίζουν ένα φιλικό και ομαδικό εργασιακό περιβάλλον συνεχούς εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης, στηρίζοντας την οικογένεια και προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε κάθε έναν και κάθε μία από τους πάνω από 700 ανθρώπους της.

«Η 6η συνεχόμενη χρονιά, που λαμβάνουμε την πιστοποίηση ως Top Employer, έρχεται να αναδείξει τις δράσεις που υλοποιούμε τα τελευταία χρόνια. Ξεπερνάμε προκλήσεις, όπως το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, και συνεχίζουμε συστηματικά και σταθερά να προσφέρουμε σε κάθε μέλος της μεγάλης ομάδας μας όλα όσα χρειάζεται, ώστε να είναι καλά. Ένα εργασιακό περιβάλλον που βασίζεται στην έννοια του «Μαζί.» δήλωσε ο Σπύρος Κονδύλης, Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου.

Για τον David Plink, CEO της Top Employers Institute, «Οι εξαιρετικές εποχές που βιώνουμε αναδεικνύουν το καλύτερο σε ανθρώπους και Οργανισμούς. Και το διαπιστώσαμε αυτό στο πιστοποιημένο πρόγραμμα Top Employers αυτή τη χρονιά: εξαιρετική επίδοση από τους πιστοποιημένους Top Employers 2023. Αυτοί οι εργοδότες έδειχναν πάντα ότι νοιάζονται για την ανάπτυξη και την ευημερία των ανθρώπων τους. Δρώντας με αυτόν τον τρόπο, εμπλουτίζουν συλλογικά τον εργασιακό κόσμο. Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε και γιορτάζουμε την φετινή ομάδα των κορυφαίων εργοδοτών με επίκεντρο τον άνθρωπο: οι Top Employers 2023.».

Το Top Employers Institute είναι ένας διεθνής ανεξάρτητος οργανισμός με στόχο την πιστοποίηση των εταιριών εκείνων που διακρίνονται για τις εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες που προσφέρουν. Έχει 30 χρόνια παρουσίας και δραστηριοποίησης, ενώ φέτος αναγνωρίστηκαν περισσότεροι από 2.000 Top Employers από 121 χώρες. Συνολικά, μέσα από τους Top Employers που έχουν λάβει την πιστοποίηση για το 2023, πάνω από 9.500.000 εργαζόμενοι σε όλον τον κόσμο έχουν ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. 

H Lidl Κύπρου υπενθυμίζουμε ότι έλαβε πρόσφατα την πιστοποίηση «Εργοδότης Ισότητας» από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων, που αποτυπώνει την έμπρακτη προώθηση πρακτικών και πρωτοβουλιών εντός των επιχειρήσεων με στόχο την ισότητα των φύλων. Παράλληλα, έχει υπογράψει τη Χάρτα Διαφορετικότητας (Diversity Charter) που έρχεται να υπογραμμίσει τη δέσμευσή μας για ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας και ποικιλομορφίας, απαλλαγμένο από άμεσες ή έμμεσες διακρίσεις και στερεότυπα.

Σήμερα, είμαστε η μοναδική εταιρία στην Κύπρο, ανεξαρτήτως κλάδου, που λαμβάνει την πιστοποίηση Top Employer (Κορυφαίος Εργοδότης) για το 2023, από τον ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό Top Employer Institute,  και μάλιστα για 6η συνεχόμενη χρονιά ως αποτέλεσμα ενός συνόλου δράσεων που θέτουν τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο.


Η εταιρεία προγραμματίζει για το 2023 νέες προσλήψεις σε καταστήματα, logistics center και γραφεία, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στην κυπριακή αγορά λιανεμπορίου, µε στόχο να παραμείνει εργοδότης επιλογής, με σταθερότητα και υπευθυνότητα.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (1.25 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα