Η Lidl Κύπρου βραβεύτηκε από το Together Cyprus για ακόμα μία χρονιά για την πολύτιμη στήριξή της στη μεγαλύτερη περιβαλλοντική εκστρατεία εθελοντισμού

Η απονομή του βραβείου της Lidl Κύπρου πραγματοποιήθηκε από τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρο Ξενοφώντος, κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής Βραβείων Let’s Do It Cyprus.

10.05.2023 | Λάρνακα

Η Lidl Κύπρου βραβεύτηκε από το Together Cyprus για ακόμα μία χρονιά για την πολύτιμη στήριξή της στη μεγαλύτερη περιβαλλοντική εκστρατεία εθελοντισμού

Αριστερά ο κ. Πέτρος Ξενοφώντος, Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και δεξιά ο κ. Βασίλειος Λαγογιάννης, Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου.

Η Lidl Κύπρου στήριξε ενεργά για ακόμα μία χρονιά την μεγαλύτερη Παγκύπρια εκστρατεία εθελοντισμού του Οργανισμού Together Cyprus. Το πρόγραμμα Let’s Do It Cyprus έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθαρισμού μεταξύ 24-30 Οκτωβρίου 2022, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, με την πολύτιμη στήριξη της Lidl Κύπρου, καθώς και με την ουσιαστική συμβολή 20.000 εθελοντών. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μέρος μίας Παγκόσμιας Εκστρατείας Καθαρισμού που στοχεύει στον καθαρισμό των φυσικών περιοχών του πλανήτη μας από τα σκουπίδια και η δράση του την προηγούμενη χρονιά ξεχώρισε, ως η μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού και εθελοντισμού στην Κύπρο.

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων Let’s Do It Cyprus, η οποία ήταν αφιερωμένη στους  εθελοντές της εκστρατείας, πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 5 Μαΐου, κατά την οποία απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία και πλακέτες σε όλους τους Χορηγούς και Δημόσιους Φορείς που έλαβαν μέρος.

Για την πολύτιμη στήριξή της, η Lidl Κύπρου βραβεύτηκε από τον Οργανισμό Let’s Do It Cyprus με τιμητικό βραβείο, το οποίο απέδωσε ο κ. Πέτρος Ξενοφώντος, Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στον κ. Βασίλειο Λαγογιάννη,  Γενικό Διευθυντή της Lidl Κύπρου. Ο ίδιος μετά την παραλαβή του βραβείου, ευχαρίστησε τον Οργανισμό για το βραβείο και τον Υπουργό για την απονομή του αναφέροντας χαρακτηριστικά «Η περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί για όλους εμάς στην Lidl Κύπρου αναπόσπαστο κομμάτι του DNA μας. Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τα μέτρα και τις ποίκιλες δράσεις μας για το περιβάλλον και φυσικά για την κοινωνία ως σύνολο. Δουλεύουμε αδιάκοπα, και αποτυπώνουμε στην πράξη την επίδραση της Lidl Κύπρου τόσο στο οικονομικό και κοινωνικό, όσο και στο περιβαλλοντικό επίπεδο. Για τον λόγο αυτό, παραμένουμε πιστοί στις εταιρικές μας αξίες, ενώ παράλληλα χτίζουμε συνεργασίες με οργανισμούς οι οποίοι συμπλέουν μαζί μας, στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.».

Η συνεργασία αυτή είναι βαρύνουσας σημασίας για τη Lidl Κύπρου, καθώς αποτελεί μέρος ενός μεγάλου φάσματος ενεργειών και δράσεων που έχουν στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και της κοινωνίας.

Η εταιρεία παραμένει πιστή στο όραμά της, βαδίζοντας στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (1.33 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα