Το Lidl Wellness Camp ξανά κοντά μας τον Σεπτέμβριο για 4η συνεχή χρονιά

Η Lidl Κύπρου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού, με ένα διήμερο υγείας και ευεξίας στον Αγρό.

07.08.2023 | Λάρνακα

Wellness Camp

Ένα ξεχωριστό διήμερο αφιερωμένο στην καλή υγεία και την ισορροπημένη διατροφή διοργανώνει στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου η Lidl Κύπρου, στους μοναδικούς χώρους του ξενοδοχείου «Ρόδον». Ο θεσμός του Lidl Wellness Camp δημιουργήθηκε το 2020 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού, γιατί στη Lidl Κύπρου η υιοθέτηση δράσεων και ενεργειών που προωθούν την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση γύρω από την υγεία, την ενσυνείδητη και υπεύθυνη κατανάλωση, αλλά και τη βιωσιμότητα, αποτελούν κεντρικό πυρήνα στις αξίες της.

Το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει σε ενδιαφέροντα βιωματικά εργαστήρια και σεμινάρια, να απολαύσει δημιουργικές δραστηριότητες, και ταυτόχρονα, να χαλαρώσει σε ένα ήρεμο και καταπράσινο περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια του διημέρου, πάνω από 100 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες και να λύσουν τις απορίες τους γύρω από τη διατροφή, την άσκηση, την ψυχολογία και τη γενικότερη ευεξία.

Η Lidl Κύπρου σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες στοχεύει να χαρίσει σε όλους τους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία, καθώς και τα εργαλεία για την υιοθέτηση πιο θετικών πρακτικών και συνηθειών σε θέματα διατροφής, σωματικής και ψυχικής υγείας.

Αν θέλεις να βιώσεις τη μοναδική εμπειρία του Lidl Wellness Camp μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δήλωσε συμμετοχή στο  www.lidlfoodacademy.com  και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις δωρεάν διαμονή, διατροφή και δωρεάν συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες για μέχρι 4 άτομα, καθώς και μοναδικά δώρα.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.com.cy

Λήψη

Λήψη (303.13 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα